Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Canim hastaneye gittim AMA daha ultrasound da gorusmek cok erken dediler kanima alip yolladilar sinirlerim bozuldu zaten... :KK31::KK31: yarin sabah mail atcak hanfendiler yarina kaldi sonuc... Agrilarin falan normal dedi doktor onun disinda farkli bise Yok....

Himmm duymustum klomenin kist yaptigini... AMA dusuyomus kisa surede canim Merak etme insallah gerek Kalamazoo butun bunlara yaaa :KK54:

canım ultrosonda görmek iiçin erken acele etme kız onuda görürsün inş. güzel gelişmelerini bekliyoruz :KK16::KK16::KK16:

mrb. arkadaşlar bir aydır forumu takip edemiyorum yeni hamileler varmış çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin.Elifcim benim yeni bat 9 nisan

Canim hastaneye gittim AMA daha ultrasound da gorusmek cok erken dediler kanima alip yolladilar sinirlerim bozuldu zaten... :KK31::KK31: yarin sabah mail atcak hanfendiler yarina kaldi sonuc... Agrilarin falan normal dedi doktor onun disinda farkli bise Yok....

Himmm duymustum klomenin kist yaptigini... AMA dusuyomus kisa surede canim Merak etme insallah gerek Kalamazoo butun bunlara yaaa :KK54:

Canim biraz sabretmen gerekecek adet gunun gectikten 15 gun sonra ancak kese gorulur buradada oyle kan degerlerin 1500 u gectikten sonra kese goruluyor ama bazen gec dollenme ise 8 haftada bile ancak gorulebiliyormus saglikli olsunda bebisin beklersin biraz annesi:KK16:

Kızlar merhaba 6 martta regl olmuştum..adetin 5.günü klomene başladım..yeni bat 6 nisan yani..:KK43:

ve bugün dra gittim..klomen sonucunda 2 tane yumurtam var sağ ve sol tarafta..12.günüm ve 20cm biri 19 cm biri..6gün boyunca gün aşırı ilişki önerdi..rahim duvarında gayet iyi dedi bakalım...

mrhaba kızlar çatlatma iğnesiniin 12. günündeyim bugün ateşimi ölçtüm 37 çıktı acaba yarın kan tahlili yapsam çıkar mı gebelik varsa

X