- 18 Eylül 2013
- 2.339
- 122
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.961
iyi şükür.sen nasılsın ne yapıyorsun?
Hamdolsun napayım canım bu ara kasık ağrısı mide bulantısı ve kabızlıkla uğraşıyorum bunların hepsi bir yana çok şükür rabbim mucizemi gönderdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi şükür.sen nasılsın ne yapıyorsun?
Hamdolsun napayım canım bu ara kasık ağrısı mide bulantısı ve kabızlıkla uğraşıyorum bunların hepsi bir yana çok şükür rabbim mucizemi gönderdi
Hayırlısı olsun kutsalaşk sonunda kavuştun bebisini allah kucağını almayi nasip etsin ins. Cok sevindim cnm...
Saol tatlım inşallah rabbim korusun onu
Bunun yanı sıra bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallah
Amin canım ins. Benimde gelse hayırlısıyla ama zamanı var demekki bekleyeceğim kısmet herşey:)
allaha çok şükür teyzesi.iyidir inşallah.10 martta doktor randevumuz
tamam tatlım sen yaz gece biz okuruz güzel şeyler yaz ama bak umut dolu olsun lütfen kendine iyi bak öptüm canım kolay gelsin...
Kasiklarimda agri var canim iyi bir haber mi kotu bir haber mi veriyorum bilemeyecegim sanki adet agrisi gibi yum agrisi gibi yum desem yum gecti sanirim 9 mart adet tarihim sence nedenki bu agri?
Gozun aydin canim hayirli olsun ne kadardir deniyordunuz yum takibinden baska birsey yaptiniz mi keciboynuzu kuru vs.Gerci esinde ve sende de bir sorun olmadigi surece hamile kalmaman icin bir sorun yok. Bizde varikosel varda.Dualarini bizden esirgeme cnm cok sevindim senin adina.Insallah saglicakla kucagina alirsin
Kasiklarimda agri var canim iyi bir haber mi kotu bir haber mi veriyorum bilemeyecegim sanki adet agrisi gibi yum agrisi gibi yum desem yum gecti sanirim 9 mart adet tarihim sence nedenki bu agri?
16 mart bat :) heray büyük umutlarrrrad123 hamilesin sanırım.hayırlı olsun
kızlar bat veya son durum rica edeyim
canım hamilelikte kasık ağrısı oluyor yani neden olmasın canım belki de zamanı gelmiştir artık inş tatlım hamilelik belirtileridir.
Kizlar bana bi bakin NEOLUR catlatma iğnesi oldun cuma günü aksam üzerikasgim gergin agriyor nefes oldukça batiyor kist mi yapti acaba.Ya dDr yumurtaya bakarken cuma günü bi tuhaf oldu yüzü ekrani ben göremedim kistmi oldu yaş bu kadar agri. Normal mi gece zor uyudum :18:
panik yok düzelttim
çok şükür iyiyim sende ne var ne yok?
hamilelik takvimi yaomissinizzz hamilemisiniz suan catlatma ignesi oldufm demmisin...catlatma ignesini bende oldummmm ara ara agrim oluyordu ama hemen kotuyu dusunmemek lazim insallah hamilesindir allah hayirlara cikarsin
Ben bu ay soğan kürüne başlamak istiyorum akıntılarım yine aldı başını gidiyo yaaa resmen bıktım su akıntılardan... Ben bunun yüzünden mi hamile kalamıyorum acaba diye cok ciddi ciddi düşünmeye başladım.... Bu ay eşime keiçiboynuzu kürü, kendime de soğan kürü, yakı klomen hatta bi de incir kürü yapıyım havuçlu diyorum ne dersiniz hepsi bi anda cok mu gelir.... Artık bebekli kimse görmeye dayanamıyorum yaaa direk gözlerim doluyo elimde degıl....