Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bende vermiştimde açığı kapatıp üstüne 1,5 kilo aldım :KK53:
ama karın kısmımda kaşıntı ve deri döküntüsü başladı bi kaç gündür çok rahatsız oluyorum.
bebe yağı felan sürdüm fayda etmiyo. çatlıyorum heralde :KK50:

kaşıntı bende de var bende kilo aldım sanırım.yiyip içip yatıyorum:KK53:
doktoruna danışmadan bir şey kullanma
hareket tepppik filan hissetmiyor musun?

kaşıntı bende de var bende kilo aldım sanırım.yiyip içip yatıyorum:KK53:
doktoruna danışmadan bir şey kullanma
hareket tepppik filan hissetmiyor musun?

doktota taa martın 15inde gidicem. kaşıntı o zamana kadar delirtir heralde beni :KK52:
sadece bir kere hissettim.yan yatarken yukarı doğru bi dürtü oldu iteleme gibi :KK23:
sen hissediyor musun?

doktota taa martın 15inde gidicem. kaşıntı o zamana kadar delirtir heralde beni :KK52:
sadece bir kere hissettim.yan yatarken yukarı doğru bi dürtü oldu iteleme gibi :KK23:
sen hissediyor musun?

ben anlayamadım hissediyor gibiydim.3-4 gündür hissetmiyorum.birşey mi oldu yoksa ben mi yanlış hissettim anlamadım
zrytinyağı sür

ben anlayamadım hissediyor gibiydim.3-4 gündür hissetmiyorum.birşey mi oldu yoksa ben mi yanlış hissettim anlamadım
zrytinyağı sür

yok öyle düşünme. zaten bütün sitelerde yazıyo; bu haftalarda sadece bağırsak hareketlerini hissedermişiz.:KK53:
18 haftadan sonra anca. aklına kötü bişey getirme.

Iyi aksamlar hanimlar, sizlere bi sorum olacak...

benim adetim cok duzensiz... bu ay 10 gun gecti.. sabah test yaptim ve negatif cikti.. doktoruma gittim, alttan muayene etti ve yumurtlamissin ama suan kese yok dedi... kan tahlilinde deger cikmadi, doktorum bir hafta sonra kan tahlilini tekrarlayalim dedi...

size simdi sorum su.. eger yakin zamanda yumurtlamissam kac gun icerisinde döllenmesi lazim? Kac gun sonra yumurta ölüyor? Doktorum yumurtlamissin dedigine gore bu ay sansim kalmadimi?

benim adetim cok duzensiz... bu ay 10 gun gecti.. sabah test yaptim ve negatif cikti.. doktoruma gittim, alttan muayene etti ve yumurtlamissin ama suan kese yok dedi... kan tahlilinde deger cikmadi, doktorum bir hafta sonra kan tahlilini tekrarlayalim dedi...

size simdi sorum su.. eger yakin zamanda yumurtlamissam kac gun icerisinde döllenmesi lazim? Kac gun sonra yumurta ölüyor? Doktorum yumurtlamissin dedigine gore bu ay sansim kalmadimi?

yumurta 24 saat yaşar.mesela diyelim ayın 2 sinde yumurtladın.ayın 1-2 veya 3 ünü değerlendirdiysen şansın büyük

yumurta 24 saat yaşar.mesela diyelim ayın 2 sinde yumurtladın.ayın 1-2 veya 3 ünü değerlendirdiysen şansın büyük

Pöfff sansimiz yok gibi bisey desenenize :KK43:( aslinda dun aksam cok fazla akintim oldu, aceba dun aksam mi yumurtladim diye dusunuyorum... doktorum ne zaman yumurtladigini bilemem demisti...

canım yumurtladıktan sonra yumurta çatlar. ve bu çatlama 12 saatlik bi süreye tekabül ediyor.döllenme bu esnada olacaksa olur.
sanırım bu ay için şansın kalmamış. ama yumurta takibi yaptırabiliyor ve adetlerinin düzene girmesi için ilaç kullanıyorsan doktorun yardım olacaktır önümüzdeki ay.

canım yumurtladıktan sonra yumurta çatlar. ve bu çatlama 12 saatlik bi süreye tekabül ediyor.döllenme bu esnada olacaksa olur.
sanırım bu ay için şansın kalmamış. ama yumurta takibi yaptırabiliyor ve adetlerinin düzene girmesi için ilaç kullanıyorsan doktorun yardım olacaktır önümüzdeki ay.

Doktorum adetimi duzenlemek istemiyor.. yumurtluyorsun, iki gunde bir iliski ile her turlu tutturursun dedi... yani ilac kullanma taraftari degil... ama yumurtlamayi takip edebilir evet... sagol...

X