- 20 Eylül 2013
- 1.053
- 79
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.521
yok canım bizim büyüktü ileri derecede varikoseldi düzeldi değerlerimiz.
ameliyat öncesi değerler
sperm konsantrasyonu:11.7
hareketlilik:17.5
morfoloji:16
toplam sperm:35
ileri hareket(a+b):1.5
ameliyat sonrası değerler
sperm konsantrasyonu:25.2
morfoloji:33.6
harketlilik:61.4
toplam sperm:76.2
ileri harket(a+b):31.8
O zaten sabun gibi bisey canim tek parmaginla derine iktirip birakiyosun ve kisa surede eriyo sabaha kadar kalkmadan yatman lazim.sabah kalkinca bi miktar akiyo.iliskiden sonra bi zarari oldugunu sanmiyorum dokttorda bsy demedi zaten.
Teşekkür ederim canımm açıklaman için..umarım becerebilirimm :)) mixovülmüydü seninkide??
Canımmmm,
yeni gördüm çok çok çok sevindim senin adına. İnşallah iyi haberler almaya devam ederiz senden
ayy bu harika bi haber canım.çokk sevindimm
Allah yanınızda olmuş gerçekten bu kadar iyi sonuç alanlar az.
hadi inşallah beraberinde hamilelik haberinde gelsin
Canımmm süperrr en yakın zamanda beklioruz haberini inşallahhh :)
Canim benim cok sevindim bende endiselenmistim yakindir hamilelik haberlerini almamiz ozaman calismalari son gaz arttirinBence sizin ameliyat onceside rakamlariniz bize gore iyiymis.Toplam sperm derken 35 milyondan 76 milyona mi cikmis super yaa insallah bizimde o rakamlara gelir Allahim ins.Jonguil keci boynuzu icirdinmiydi sen esine yada hap birsey kullandimi naptiniz tekrardan yazarmisin?
slmm niye kimse yokk :26:
inş tatlım bu ameliyatı 6 ay önce olmuştuk 6 aya kadar gebelik olmadı niye acaba diye düşünmeye başladım.acaba yeni mi yenilendi spermler zaten son 3 aydır doğru dürüst çalışmıyorduk.bakalım artık umarım çok beklemeyiz 2 yıl 3 ay oldu artık
Hayırlısı olsun inşallahh canımmm..at şu kötü düşünceleri kafandannn oldumuuu
Nereye kayboldu bu gelinler
.benmi istenmiyorum acep
bilmiyorum valla bacım.bana da ikili tarama için 3 şubata gün verdiler.11.hafta oluyor belli olur belki
yok yavruu çalışınca giremiyoruz ki nete elifte yok ortalarda
Hayırlısı cnm elifi bende göremedim. ..
geçmiş sayfalara baktım yok bayadır girmiyor heralde tatlım
mrb kızlar benim adetin 5 gün geçti hamile değilimdir muhtemelen ama yine de bir mucize bekliyorum:)
Hamilelik testi kullandinmi cnm bide bulantin varmı cnm hayirlisi ins.hamilesindir...
inş canım sizinde yükselir.canım sperm testinde 17 farklı kriter var bizim hepsi berbattı yani sıfır olan çok değer vardı hepsi normal değerlere çıkmış.evet canım total sperm 76.2 milimdeki saynın 20 milyon olması gerekiyordu bizim 25 milyon..yani önemli olan değerlerimiz çok iyi ..mesele biz 4 kere test yaptırdık diğer testlerimizde morfoloji sıfırdı normal değere çıkmış %33 olmuş..canım ben buradan herkese örnek olması açısından ilaç konusunda şunu diyebilirim...benim eşimin varikoseli ileri derecedeydi ameliyat olduktan sonra doktor ilaç vermedi vermediği için ne hap ne kür hiç bir şey kullanmadık... doktorumuz çok iyi bir doktordu hoca yani prof. zaten siz ameliyat oldunuz sorununuz varikoseldi çözdük ne küre ne ilaca gerek yok dedi ve biz de doktoru dinledik. eşi ameliyat olan ya da olmak üzere olanlar sakın ilaç konusunu kafanıza takmayın ilaç içersek daha iyi sonuç elde ederiz diye eğer sorununuz gerçekten varikoselse doktorun dediği gibi ilaca gerek yok! ama şu çok önemli gerçekten varikosel teşhisi çok önemli kimi doktor varikosel olup olmadığı saptayamıyor yanlış karar alıyor.