- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.541
Ne guzel yaaa offf Allahim bizimde keske boyle olsa degerlerimiz ama sizin yine de bize gore kiyaslarsan cok daha iyi sartlardaymissiniz bizim en fazla 6 milyon cikti duzelince de diyorum en fazla 10-20milyon mu olacak yine yetmez ki zaten beni dusunduren de doktorun cok birsey bekleme demesi Cok korkuyorum yaa jonguil ameliyat bekleme sirasi bitti simdi de bunun stresi basladi ne zaman bitecek bu beklemeler yaa off cok korkuyorum degisiklik olmazsa diye. Keciboynuzu aldim buldum burda ama yapip yapmama konusunda halen kararsizim
canım keçi boynuzundan zarar gelmez eşim içebiliyorsa içsin bitkisel kür sonuçta. ama şu şekilde düşünme ilaç ya da kür yaparsam daha yükselir mutlaka içireyim diye kafanı yorma. bak biz ne ilaç ne kür kullandık artacağı varsa artar. yeterki sorununuz gerçekten varikosel olsun. değerlere sıra gelince o hiç belli olmuyor 1 2 milyonlardan 150 milyonlara yükselenler olmuştu. onları düşünmeyin şimdi inş düzelecek değerleriniz. siz kaç kere sperm testi yaptırdınız? doktor el ile muayenede varikosel teşhis etmişti dimi?