Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Sagolasin canim benim insallah gecer ve hersey yoluna girer doktor oyle diyince bende yine butun umutlar karardiTabi 3 ay sonra belli olacak tabiki ama az cok biliyordur doktorda ne olacagini.Neden varikoselin buyuk olmasi iyi ki buyuk olmasi daha kotu degilmi buyudukce degerler rakamlar dusuyor bence?

Herkescikler uyuyor ben yapayanlizim kimsecikler yok.Canim sIkIldi uyku tutmuyor 1 gram uykum yokArtik evli arkadaslarimdan kuzenlerimden hamile olmayan kalmadi bir ben kaldim sanirim benden sonra evlenenler dogurdu buyutuyor bileofff.Aksam uzeri maydanoz buhari banyosu yaptim yarim saat kadar oturdum birde o sirada sogan suyu ictim dedim nasilsa bu ay calisma olmayacak bende vucudumu temizlyeyim ama sanirim sogana haftaya basliyacagim adetim yeni bitti en uygun zaman 7 gun sonraymis.Maydanozu bilmiyorum ama hergun mu ayda bir mi ne sIklikla yapilacak doktorun biri yazmiski maydanoz kuru kalici kisirliga yol acabiliyormus dogru mu?

KARAMELEKMİOLUR,SWEET GİRL,PAPATYAM tesekkur ediyorum cok sagolun darısı sızede ve ısteyen tum herkese amın bgun kontrole gttım .salı gunu cagrdı doktorum keseyi gcekmısız

amin canım sğl hayıelısıyla keseyide görürsün inş.

Selam kızlar bu sabah radyomar fındıkzade de hsg çektirdim..hiçte korkutğum gibi değildi 5 dakikalık bir işlemdi,jinekolojik muayane gibiydi..radyomardaki tüm çalışanlar çok özenli titiz ve ilgiliydiler...kesinlikle tavsiye ediyorum herkese...çok şükür sonuçlarım temiz..drumada gösterdim,herşey yolunda dedi..yumurtlama dönemi için haftaya çarşamba tekrar randevulaştık drumla...çok mutluyum...

yok canım bizim büyüktü ileri derecede varikoseldi düzeldi değerlerimiz.

ameliyat öncesi değerler
sperm konsantrasyonu:11.7
hareketlilik:17.5
morfoloji:16
toplam sperm:35
ileri hareket(a+b):1.5

ameliyat sonrası değerler
sperm konsantrasyonu:25.2
morfoloji:33.6
harketlilik:61.4
toplam sperm:76.2
ileri harket(a+b):31.8

canım sonuçlar nasıl yazmamışsın merak ediyorum...yaz gelince.inşallah herşey yolundadır.

çok iyi tatlım herkese tek tek yazıyorum:)) % 100 başarı sağlamış dedi doktor...

ameliyat öncesi değerler
sperm konsantrasyonu:11.7
hareketlilik:17.5
morfoloji:16
toplam sperm:35
ileri hareket(a+b):1.5

ameliyat sonrası değerler
sperm konsantrasyonu:25.2
morfoloji:33.6
harketlilik:61.4
toplam sperm:76.2
ileri harket(a+b):31.8

aaaa çok sevindimmm:))))
yakındır hamile kalman inşallahh:))))

Bende de akinti vardi doktor fitil verdi her gece yatarken 1 tane kutuda 7 tane vardi.3 gunde sorun cozuldu ama bitinceye kadar kullandim bir daha da o tur akinti olmadi olmadi cok sukur.keske kullansaydin sende.

aaaa çok sevindimmm:))))
yakındır hamile kalman inşallahh:))))

inş canım ..bu kadar iyi sonuçla karşılaşacağımızı düşünmüyorduk...6 aydır gebelik olmadı ya o yüzden heralde ameliyat başarılı olmadı diyorduk..çok şaşırdık valla çok mutlu olduk içimiz ferahladı...

Canımmmm,

yeni gördüm çok çok çok sevindim senin adına. İnşallah iyi haberler almaya devam ederiz senden

ayy bu harika bi haber canım.çokk sevindimm
Allah yanınızda olmuş gerçekten bu kadar iyi sonuç alanlar az.
hadi inşallah beraberinde hamilelik haberinde gelsin

Bende de akinti vardi doktor fitil verdi her gece yatarken 1 tane kutuda 7 tane vardi.3 gunde sorun cozuldu ama bitinceye kadar kullandim bir daha da o tur akinti olmadi olmadi cok sukur.keske kullansaydin sende.

Yaaa işe yaramasına sevindim canımm,bakalım reglim bitsinde başlıcamm bnde..peki ilişki sonrası fln koysam olurmu yaa zararlımı nası yapcm ( bide kızlar yarın doktora gtcm reglin ilk günü gel demişti yarın 2buçukuncu gün :)) geçmi olur sizce,ilk 3gün önemli sanırım dimii??

Canımmm süperrr en yakın zamanda beklioruz haberini inşallahhh :)

O zaten sabun gibi bisey canim tek parmaginla derine iktirip birakiyosun ve kisa surede eriyo sabaha kadar kalkmadan yatman lazim.sabah kalkinca bi miktar akiyo.iliskiden sonra bi zarari oldugunu sanmiyorum dokttorda bsy demedi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…