- 20 Eylül 2013
- 1.053
- 79
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.501
canım yazdığın msj okudum.. çok geçmiş olsun bak ameliyatınız güzel geçmiş işte niye bu kadar sters yaptın tatlım...daha dur bakalım 3 ay sonra test yaptıracaksınız merak etme inş artacak değerleriniz...varikoselin büyük olması iyi bir şey zaten..
KARAMELEKMİOLUR,SWEET GİRL,PAPATYAM tesekkur ediyorum cok sagolun darısı sızede ve ısteyen tum herkese amın bgun kontrole gttım .salı gunu cagrdı doktorum keseyi gcekmısız
evet ne güzel battdaşımdın benimyok canım benim bat 26 ocak...
avavred nasılsın cnm nasıl gidiyo
evet ne güzel battdaşımdın benimyok canım benim bat 26 ocak...
bende önden bol bol göbek vardı zaten yaklaşık 5 aylığa yetecek kadar:)
Sagolasin canim benim insallah gecer ve hersey yoluna girer doktor oyle diyince bende yine butun umutlar karardiTabi 3 ay sonra belli olacak tabiki ama az cok biliyordur doktorda ne olacagini.Neden varikoselin buyuk olmasi iyi ki buyuk olmasi daha kotu degilmi buyudukce degerler rakamlar dusuyor bence?
senin niye o kadar geri attıki kaç günde bi oluyosun cnm :26::26::26:
canım sonuçlar nasıl yazmamışsın merak ediyorum...yaz gelince.inşallah herşey yolundadır.
çok iyi tatlım herkese tek tek yazıyorum:)) % 100 başarı sağlamış dedi doktor...
ameliyat öncesi değerler
sperm konsantrasyonu:11.7
hareketlilik:17.5
morfoloji:16
toplam sperm:35
ileri hareket(a+b):1.5
ameliyat sonrası değerler
sperm konsantrasyonu:25.2
morfoloji:33.6
harketlilik:61.4
toplam sperm:76.2
ileri harket(a+b):31.8
Ya bide ben haftasonu farklı bi doktora gitmiştm o herşeye baktı bi sorun yok dedi regliyken farklımı görünüo yada başka bişeyeni bakıo??
Bidee akıntın var demişti 3ay önce fitil vermişti kullanmamıştım onu kullancsm bu ay reglim bitince..
Kullanan varmı aranızda fitil akıntı içinn(
aaaa çok sevindimmm:))))
yakındır hamile kalman inşallahh:))))
çok iyi tatlım herkese tek tek yazıyorum:)) % 100 başarı sağlamış dedi doktor...
ameliyat öncesi değerler
ameliyat öncesi değerler
Bende de akinti vardi doktor fitil verdi her gece yatarken 1 tane kutuda 7 tane vardi.3 gunde sorun cozuldu ama bitinceye kadar kullandim bir daha da o tur akinti olmadi olmadi cok sukur.keske kullansaydin sende.
ameliyat öncesi değerler
Yaaa işe yaramasına sevindim canımm,bakalım reglim bitsinde başlıcamm bnde..peki ilişki sonrası fln koysam olurmu yaa zararlımı nası yapcm( bide kızlar yarın doktora gtcm reglin ilk günü gel demişti yarın 2buçukuncu gün :)) geçmi olur sizce,ilk 3gün önemli sanırım dimii??