Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Selam kızlar...yarın saat 9da hsg çektirecem çok stresliyim heyecanlıyım korkuyorum garip duygular içerisindeyim...:KK43:

Geldi canımm geldi maalesef hemde öle ağrılıki yatıorum çok fena ağrım var doktor ilk günü gel demişti bu ağrıyla hayatta gidememm doktoraa :KK43:( gitmicemde ztnn sinirrr oldummm :KK14:

gitseydim canım aksatma doktor kontrollerini.herşey bebiş için.

Daha tam sökülmedi ztn cnm gelemedi bi tam olarakk ondan ağrı yapıo :KK43:(
Ya bide nası olcak regliyken alttan nası bakcak pufff

gitseydim canım aksatma doktor kontrollerini.herşey bebiş için.

Ya bide ben haftasonu farklı bi doktora gitmiştm o herşeye baktı bi sorun yok dedi regliyken farklımı görünüo yada başka bişeyeni bakıo??
Bidee akıntın var demişti 3ay önce fitil vermişti kullanmamıştım onu kullancsm bu ay reglim bitince..
Kullanan varmı aranızda fitil akıntı içinn :KK43:(

Ya bide ben haftasonu farklı bi doktora gitmiştm o herşeye baktı bi sorun yok dedi regliyken farklımı görünüo yada başka bişeyeni bakıo??
Bidee akıntın var demişti 3ay önce fitil vermişti kullanmamıştım onu kullancsm bu ay reglim bitince..
Kullanan varmı aranızda fitil akıntı içinn :KK43:(

adetliiyken yumurta rezervine ve hormonlara bakılıyor o yüzden gel demiştir.
fitil hakkında bir bilgim yok canım.

KARAMELEKMİOLUR,SWEET GİRL,PAPATYAM tesekkur ediyorum cok sagolun darısı sızede ve ısteyen tum herkese amın bgun kontrole gttım .salı gunu cagrdı doktorum keseyi gcekmısız

canım benim çok sevindim hayırlı olsun.allah sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin inş.

X