- 25 Ekim 2013
- 7.985
- 19.072
- 50
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.481
iyilik tatlım ne olsun hoşbulduk.senden nbr nasıl gidiyor bu sefer yakaladık bir birimizi
bende iyiyim cnm bizim senle batlarımız aynı gidiyodu yine aynımıyızki ben 3 şubat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyilik tatlım ne olsun hoşbulduk.senden nbr nasıl gidiyor bu sefer yakaladık bir birimizi
Elifcimm bnmde yeni bat 13şubatt (
offf geldi mi kör olmayasıca((
Geldi canımm geldi maalesef hemde öle ağrılıki yatıorum çok fena ağrım var doktor ilk günü gel demişti bu ağrıyla hayatta gidememm doktoraa ( gitmicemde ztnn sinirrr oldummm
gitseydim canım aksatma doktor kontrollerini.herşey bebiş için.
Ya bide ben haftasonu farklı bi doktora gitmiştm o herşeye baktı bi sorun yok dedi regliyken farklımı görünüo yada başka bişeyeni bakıo??
Bidee akıntın var demişti 3ay önce fitil vermişti kullanmamıştım onu kullancsm bu ay reglim bitince..
Kullanan varmı aranızda fitil akıntı içinn (
adetliiyken yumurta rezervine ve hormonlara bakılıyor o yüzden gel demiştir.
fitil hakkında bir bilgim yok canım.
Kanmı alıolar hormonlar için cnm??
bende iyiyim cnm bizim senle batlarımız aynı gidiyodu yine aynımıyızki ben 3 şubat
evet ne güzel battdaşımdın benimyok canım benim bat 26 ocak...
KARAMELEKMİOLUR,SWEET GİRL,PAPATYAM tesekkur ediyorum cok sagolun darısı sızede ve ısteyen tum herkese amın bgun kontrole gttım .salı gunu cagrdı doktorum keseyi gcekmısız
canım benim çok sevindim hayırlı olsun.allah sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin inş.
sagol hayatım inş senınde olur tarifsiz bı duygu aglamaktan gozlrim şişmişti ilk gunn
evet canım.adetin 3. günü de gidebilirsin.
KARAMELEKMİOLUR,SWEET GİRL,PAPATYAM tesekkur ediyorum cok sagolun darısı sızede ve ısteyen tum herkese amın bgun kontrole gttım .salı gunu cagrdı doktorum keseyi gcekmısız
inş canım çok dua et bizlere...mutluluk göz yaşların canım ağla için rahatlar