-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.001
inşallah canım. çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.
değerlerin artması çok büyük bir olasılık canım içini ferah tut:)
amiinn canım amiinn.hatta adet olmasam da aşılamaya gerek kalmasa keşke:))))
ne demek tatlım...çalışmalara devam yumurtan çatlmaış olsa bile 20.güne kadar devam edin. bizde bugün yarın çalışmalara başlayacağız
Keske bende ne hayal ediyorum biliyormusun.Adet gunum 12sinde diyorum ki esim ameliyattan ciktiktan sonra hamilelik mujdesi versem onun ameliyati iyi gecse o an ikimizde aglayip birbirimize sarilsak mutluluktan hayal iste olmayacak birsey de dusuncesi bile cok guzel ins belli de olmaz cok kisi var asilama diye gidip hamile cikan neden olmasin siz sonucta ameliyat oldunuz bizimki zor ama senin icin dua edicem
ovülasyon yaptım.ama sabah ilk idrarda.
ayy çok hooşş:))inşallah canım neden olmasın.yeter ki Allah OL desin:)
kızlar ben kaçtım.çok yorgunum .iyi akşamlar.
her telden topiği burasıhoşgeldin
insanbulun dr a giti dr düşük tehliken var demiş :18: ama kalp atışını duymuşşimdilk iyi sorun yok şükür bol bol dinlenecek ALLAHIN iznyle bebişini kucagına alacak inşşş
hosbuldum cnm, buraya da ugramaya calisirim..
hosbuldum cnm, buraya da ugramaya calisirim..
benden iyilik tatlım henüz test yaptırmadık 17 ocakta eşim gidecek ilk testimizi yaptırmaya...çift günlerde çalışmaya başlayacağız işte bugün 8.gün canım...var mı tavsiyelerin gecelik dışında
merhaba cnm hosgeldin ne zamandir bbek istiyorsunuz yas kac cok mu soru sordum acepp kusura bakma
hosbuldum cnm..
6 aydir deniyoruz olmadi,7. ayimizdayiz su anda..
30 olucam bu yil itibari ile..
sen ne kadar zamandir istiyosun cnm..
Bizimde 1 yili gecti cnm bizimde bende 26 olucam zaman nasilda geciyor yaa.Benim esimde varikosel var haftayada ameliyat olacagiz ondan bizim olmuyor ins sizde bir sorun yoktur
Bizimde 1 yili gecti cnm bizimde bende 26 olucam zaman nasilda geciyor yaa.Benim esimde varikosel var haftayada ameliyat olacagiz ondan bizim olmuyor ins sizde bir sorun yoktur
hayirlisi olsun cnm insallah Allah bizim tez vakitte yuzumuze bakar benim simdilik cikmam lazim sonra gorusuruz yine arada ugra bu siteye de bekleriz kendine iyi bak gorusmek uzere byee