Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

değerlerin artması çok büyük bir olasılık canım içini ferah tut:)
amiinn canım amiinn.hatta adet olmasam da aşılamaya gerek kalmasa keşke:))))

Keske bende ne hayal ediyorum biliyormusun.Adet gunum 12sinde diyorum ki esim ameliyattan ciktiktan sonra hamilelik mujdesi versem onun ameliyati iyi gecse o an ikimizde aglayip birbirimize sarilsak mutluluktan hayal iste olmayacak birsey de dusuncesi bile cok guzel ins belli de olmaz cok kisi var asilama diye gidip hamile cikan neden olmasin siz sonucta ameliyat oldunuz bizimki zor ama senin icin dua edicem

ayy çok hooşş:))inşallah canım neden olmasın.yeter ki Allah OL desin:)

canım şöyle ki
ben beklemediğim zaman da hamile kaldığım için nasıl olduğunu bilmiyorum ve size bir şey tavsiye edemiyorum

hosbuldum cnm..
6 aydir deniyoruz olmadi,7. ayimizdayiz su anda..
30 olucam bu yil itibari ile..

sen ne kadar zamandir istiyosun cnm..

Bizimde 1 yili gecti cnm bizimde bende 26 olucam zaman nasilda geciyor yaa.Benim esimde varikosel var haftayada ameliyat olacagiz ondan bizim olmuyor ins sizde bir sorun yoktur

Bizimde 1 yili gecti cnm bizimde bende 26 olucam zaman nasilda geciyor yaa.Benim esimde varikosel var haftayada ameliyat olacagiz ondan bizim olmuyor ins sizde bir sorun yoktur

cnm bizde bi sorun gorunmuyor..
esimin normal cikti sonuclari,benim hormonlar normal cikti..
bi ara yumurta takibi yapildi normal yumurtladigim goruldu..
sadece tuplere bakilmadi..bi kac ay daha deniyip hamile kalamazsam hsg cektiricem..

hayirlisi olsun cnm insallah Allah bizim tez vakitte yuzumuze bakar benim simdilik cikmam lazim sonra gorusuruz yine arada ugra bu siteye de bekleriz kendine iyi bak gorusmek uzere byee

Son düzenleme:
kızlar cok sınırlerım bozuk yaa arastrma hastanesınde kan pıh testı yaptrdım genetıge baktrdım daha sonuclar cıkmadan esım hemen aılesıne solemıs yanı okadar tembıh etmeme ragmen yaa sonra herkese yayılıyo gelıp bın turlu soru soruyolar bıktım artık yaa mıllete dert anlatmak ayrı bı dert kendı sorununla ılgılenmek ayrı

Merhaba canlar..bugun dr kontrolum vardı. .ikili testim yapildi..kan sonuclarim haftabasi cikicak ama ense kalinligi iyi cikti cok sukur..cinsiyetimizde belli oldu..kizima bir kiz kardes kiz arkadas geliyor..saglikla sıhhat ile gelsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…