Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım hayırlı olsun inş allah tamamına erdirir..insanbul dan haberin var mı tatlım doktora gidecekti??

ben varım tatlım

insanbulun dr a giti dr düşük tehliken var demiş :18: ama kalp atışını duymuş :KK16: şimdilk iyi sorun yok şükür bol bol dinlenecek ALLAHIN iznyle bebişini kucagına alacak inşşş :KK16::KK49::KK49:

Akilli adammis vesselam yapcak tabi.Uzulme artik bak en cok hayal ettigin sey gerceklesti.Insallah gorursun goreceksinde ferah tut kendini,sali gunu muayenen mi var.Bizimde ameliyatimiz var dua et nolursun iyi gecsin bende onun stresindeyim suaralar belki unutmussundur soyleyeyim tekrardan esimde varikosel varya 1 yildir ameliyat icin bekliyorduk sonunda o gun geldi catti.Onun ameliyati var bende 3 gun falan izin aldim onla ilgilencem dua et degerlerimiz duzelsin bende bebisime kavusayim en kisa surede:KK43:

ayyyyyyyy canim inşallah iyi geçer.sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine:KK49::emir_bebek:

insanbulun dr a giti dr düşük tehliken var demiş :18: ama kalp atışını duymuş :KK16: şimdilk iyi sorun yok şükür bol bol dinlenecek ALLAHIN iznyle bebişini kucagına alacak inşşş :KK16::KK49::KK49:
inş tatlım sdüşük tehlikesini atlatır sorunsuz hamilelik geçirir...
canım valla bende daha yeni girdim kimseden haberim yok.senden ne var ne yok.test sonuçları nasıl?

benden iyilik tatlım henüz test yaptırmadık 17 ocakta eşim gidecek ilk testimizi yaptırmaya...çift günlerde çalışmaya başlayacağız işte bugün 8.gün canım...var mı tavsiyelerin gecelik dışında:KK1:

canım hayırlı olsun inş allah tamamına erdirir..insanbul dan haberin var mı tatlım doktora gidecekti??

ben varım tatlım

ben 11. günümde başladım yapmaya silikti.12.günde silikti.13.gün de aynı gibiydi silik gibiydide tam anlayamadım aslında bugün yine yaptım 11. günkünden bile silik çıktı acaba 13. günmüydü bundan sonra yapmaya devam edeyim mi çıkarmı. acaba daha erken mi başlamalıymışım.

ben 11. günümde başladım yapmaya silikti.12.günde silikti.13.gün de aynı gibiydi silik gibiydide tam anlayamadım aslında bugün yine yaptım 11. günkünden bile silik çıktı acaba 13. günmüydü bundan sonra yapmaya devam edeyim mi çıkarmı. acaba daha erken mi başlamalıymışım.

hangi marka testin?

canım kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlama gününü oradan bulmaya çalışalım? 11,12.gün silikti ama 13.gün 11.günden daha silikti diyorsan o zaman erken yumurtlamış olabilirsin tatlım o yüzden ovu testini 10.günden itibaren yapmakta fayda var ve silik çizgi çıksa bile tedbiri elden bırakmamak gerekiyor canım yani 10.gün ile 20.gün arasında bir gün aralıklarla çalışma yapıp garantiye almakta fayda var...ovu testine çok takılma yani...

X