• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

selam kızlar..

ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim. :52::52::52:
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.:14:
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu. :27::27:

hepnasip kıss inanmıyorum cnm anammmmmmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
yemin ediyorum çok sevindim
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hadi gözün aydın cnm seni ne kadar merak ettik biliyomusun
ay demek sende:49: sin he :32::32::32::32::32:
tebrik ediyorum cnm allah kucağına almayı nasip etsin inş. :16::16::16::16::16:

saol canım acaba ne demek onuda bilmiyorum sanırım yumurtam gelişmiyor mu ben zaten ovulasyon testinde koyu çizgiyi görmemiştim ilişkilendirebilirmiyim bilmiyorum ama

kist varmış canım.çok önemli değil.biraz zorlaştırıyor hamileliği o kadar.soğan suyu kürü yap

hepnasip kıss inanmıyorum cnm anammmmmmmmmmmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
yemin ediyorum çok sevindim
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hadi gözün aydın cnm seni ne kadar merak ettik biliyomusun
ay demek sende:49: sin he :32::32::32::32::32:
tebrik ediyorum cnm allah kucağına almayı nasip etsin inş. :16::16::16::16::16:

:21::21::21::21::21::21::21:
allah razı olsun lan.sağolasın.
biliyorum merak ettiğinizi ama önceki düşükten çok korktum sölemek istemedimdi keseyi görmeden.
şimdi az daha rahatladım.:52::52:

geçmiş olsun canım.
adetlerin düzenli geliyor mu?
evet dr sordu gayet düzenli hiç şaşmaz

Cnm nerden biliyorsun yumurtanin gelişmedigini onu yalniz allah bilir sabretmek lazim bal gor bebek olacak uzulursen böle cok sıkıntı cekersin cnm benim arkdasim barsi melike 10yildir bebekleri olmuyordu simdi ikizleri oldu kocaman oldular maşallah :) buyuduler sen üzülme sabor duasi oku sabir cpk önemli bebek gelecek göreceksin duyacaksınız bak hakkinda hayırlısı olsun ...

artık kafama takmıyorum rabbim ne zaman nasip ederse zamanını bekliyorum
kist varmış canım.çok önemli değil.biraz zorlaştırıyor hamileliği o kadar.soğan suyu kürü yap

canım deniyim bakalım haftaya pazartesi gideceğim netleşecek
allah razı olsun.allah herkese nasip etsin inşallah:27:
canım gözün aydın sağlıkla al kucağına

evet dr sordu gayet düzenli hiç şaşmaz

artık kafama takmıyorum rabbim ne zaman nasip ederse zamanını bekliyorum

canım deniyim bakalım haftaya pazartesi gideceğim netleşecek

canım gözün aydın sağlıkla al kucağına

sağol canım. :52:
allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah. :21:

hemde ne kaçırdı valla.dün hiç kalkamadım yattığım yerden.rabbim kolaylık versin hepimize
sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlatlar olsunlar inşallah:16:
isteyen herkese de hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Ahh canım...is güç yapmak gelmez insanın icinden..hele ymk yapmk onu yemek poff..kokular ayrı. .reflusu ayri..yesen olmuo yemesen daha beter atlatican ins..kisa surede bizde keyfini doyasiya cikaricaz inş. .Allah bebeklerinizi korusun biz bi sekilde direniyoruz her soruna..yeter ki iyi olsunlar..bizimle olsunlar cnm bnm..
selam kızlar..

ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim. :52::52::52:
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.:14:
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu. :27::27:
Isteee bu haberi bekliyordum nasipciiimmmm...cooooook tbrk ederim cnm bnm..guzel ve saglikli bi hamilelik gecir saglikla bebegini al kucagina inşallah. .çok sevindim. ..
saol canım acaba ne demek onuda bilmiyorum sanırım yumurtam gelişmiyor mu ben zaten ovulasyon testinde koyu çizgiyi görmemiştim ilişkilendirebilirmiyim bilmiyorum ama

Canını sıkma canım. .dr kontrollerini aksatma..yumurta takibi yapılması daha iyi. .ins tez zmnda güzel haberler alırsın

Ahh canım...is güç yapmak gelmez insanın icinden..hele ymk yapmk onu yemek poff..kokular ayrı. .reflusu ayri..yesen olmuo yemesen daha beter atlatican ins..kisa surede bizde keyfini doyasiya cikaricaz inş. .Allah bebeklerinizi korusun biz bi sekilde direniyoruz her soruna..yeter ki iyi olsunlar..bizimle olsunlar cnm bnm..

Isteee bu haberi bekliyordum nasipciiimmmm...cooooook tbrk ederim cnm bnm..guzel ve saglikli bi hamilelik gecir saglikla bebegini al kucagina inşallah. .çok sevindim. ..

Canını sıkma canım. .dr kontrollerini aksatma..yumurta takibi yapılması daha iyi. .ins tez zmnda güzel haberler alırsın

aksatırmıyım canım 6 ay oldu olmadı bebek gerekirse hastane kapısında yatarım bir olsa bir nasip etse rabbim

ayh biliyorum senin beklediğini.sağol gözüm. :32::52::52:
her birimiz sağlıkla alalım inşallah yavrum sağolasın.:21:

aksatırmıyım canım 6 ay oldu olmadı bebek gerekirse hastane kapısında yatarım bir olsa bir nasip etse rabbim
İnşallah inşallah eder rabbim dualarimiz seninle..en kısa zamanda mutlu haberi alirsin inşallah.

ayh biliyorum senin beklediğini.sağol gözüm. :32::52::52:
her birimiz sağlıkla alalım inşallah yavrum sağolasın.:21:

Ahh cnm bnm..nasil mutlu oldum..ayyy yaa..aramizda 6 hafta var..nasilsin..var mi bulanti bas donmesi falan filan..nasil gidiyor. .anlat kiz..cok heyecanladim...o kdr zamanda nasil bekledin solemeden yaa..catlar insan ayol.. :)

İnşallah inşallah eder rabbim dualarimiz seninle..en kısa zamanda mutlu haberi alirsin inşallah.

Ahh cnm bnm..nasil mutlu oldum..ayyy yaa..aramizda 6 hafta var..nasilsin..var mi bulanti bas donmesi falan filan..nasil gidiyor. .anlat kiz..cok heyecanladim...o kdr zamanda nasil bekledin solemeden yaa..catlar insan ayol.. :)

inşallah canım çok saol çok

Back