• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

erzurumdayım canım yakınlarımda eczane yok ve dışarısı çok soğuk oğluşumla çıkamam ama eşim işten gelsin çıkıcaz o zaman alırım olmazsa :40::40::1::1::1:

Çarşıya cik görülür yani dolas cocuginu babasina birak dyecem.ama oda sana bagli birakip brakmamak dogru havalar buz gibi esiyor eczane dolu netten Araştır sana. ..

erzurumdayım canım yakınlarımda eczane yok ve dışarısı çok soğuk oğluşumla çıkamam ama eşim işten gelsin çıkıcaz o zaman alırım olmazsa :40::40::1::1::1:

aman çocuğunda varsa kar buz filan da vardır oralarda.düşersiniz filan allah korusun ama bugün yap ve sonucu bildir heyecanlandım:52:

çarşıya cik görülür yani dolas cocuginu babasina birak dyecem.ama oda sana bagli birakip brakmamak dogru havalar buz gibi esiyor eczane dolu netten araştır sana. ..

var canım ama bana uzak araba ile gitmem gerekiyo eşim işte evde olsa o götürürdü netten araştırırım nöbetçi eczaneyi öyle çıkarım nasip bakalım yarın sabah yaparım artık

aman çocuğunda varsa kar buz filan da vardır oralarda.düşersiniz filan allah korusun ama bugün yap ve sonucu bildir heyecanlandım:52:

acayip soğuk canım araçla giderken camlar donuyo o derece pek güvenemiyorum kaş yapalım derken göz çıkarmıyalım oğluşum hasta falan olur allah korusun eşimle gider alırım sabah yaparım artık hayırlısı

iyi pazarlaaarrr:))

bata son 3 günnnn...
yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz hoooopppp kırmızılarrr:)))

Merhaba Kızlar nasılsınız ben dün dr gittim regl ken altdan muayene etti ve polikistik gibi gözüküyor dedi 8 gün sonra çağırdı yumurta takibi yabacak bu ay ilaç vermedi

Merhaba Kızlar nasılsınız ben dün dr gittim regl ken altdan muayene etti ve polikistik gibi gözüküyor dedi 8 gün sonra çağırdı yumurta takibi yabacak bu ay ilaç vermedi

geçmiş olsun canım.
adetlerin düzenli geliyor mu?

selam kızlar..

ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim. :52::52::52:
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.:14:
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu. :27::27:

saol canım acaba ne demek onuda bilmiyorum sanırım yumurtam gelişmiyor mu ben zaten ovulasyon testinde koyu çizgiyi görmemiştim ilişkilendirebilirmiyim bilmiyorum ama

Cnm nerden biliyorsun yumurtanin gelişmedigini onu yalniz allah bilir sabretmek lazim bal gor bebek olacak uzulursen böle cok sıkıntı cekersin cnm benim arkdasim barsi melike 10yildir bebekleri olmuyordu simdi ikizleri oldu kocaman oldular maşallah :) buyuduler sen üzülme sabor duasi oku sabir cpk önemli bebek gelecek göreceksin duyacaksınız bak hakkinda hayırlısı olsun ...

Back