• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

selam kızlar..

ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim. :52::52::52:
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.:14:
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu. :27::27:

aboooğğğğğvvvvvv, anaaaağğğmmmm, bacıııığğmmmmm, vişşşşşşş hepnasibim hamileyimiş ya laaaaaa, karnında da bebek varmış laaaaaa, hamileeee hepnaasiipppp, hamileee hepnaaasiiippppp

Hayırlı uğurlu, nazar boncuklu olsun la :nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Hepnasip gozun aydin Allah tamamini erdirsin isteyen herkese nasip etsin.......

tarantula bacim yokmu sende birseyler hadi seni békliyoruz....

canım hayırlı olsun, ben tahmin ettim gelmediğinden zaten :24:
aynı anda hamile kalmış olabiliriz benden iki gün sonra öğrenmişsin :27:
çooooooooookk sevindimmmmm
$havaifişek.gif $fişek 2.gif $havaifişek.gif $fişek 2.gif $havaifişek.gif $fişek 2.gif $havaifişek.gif $fişek 2.gif $havaifişek.gif $fişek 2.gif $havaifişek.gif $fişek 2.gif

:21::21::21::21::21::21::21:
allah razı olsun lan.sağolasın.
biliyorum merak ettiğinizi ama önceki düşükten çok korktum sölemek istemedimdi keseyi görmeden.
şimdi az daha rahatladım.:52::52:

tatlım çok sevindim hayırlı olsun,inş bu hamileliğin sorunsuz geçer ve bebeğini kucağına alırsın inş....

canım salı günü için gel dedi doktor, bekliyorum hayırlısıyla inşallah

Aa ben yanlış anlamışım bugün sandım:50: içini rerah tut. Yazamadım ama takip ediyorum. Bebişn çok iyi inşallah:16:

Inşallah avavred
Kendine dikkat et olurmu sana ve bebegine biawy olmasin cok dua ederim ben bole hamilelere:)

Sağol canım ben de bebek isteyenlere dua ediyorum hep inan.

selam kızlar..

ayın 20sinde hamile olduğumu öğrendim. :52::52::52:
lakin gelip size söyleyemedim düşük korkusundan.:14:
keseyi gördüm az rahatladım sizlede paylaşmak istedim mutluluğumu. :27::27:

tebrik ederimmm hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh rahat bir hamilelik geçirirsin çok sevindim senin için darısı isteyen herkezin başına inşallahh

Back