• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

gelmiyorum artik Ben buralara arkadas yaaaa.... Herkese hayirli ugurlu olsun da Ben hasetimden catliyom heeee ne var accuk dua etsenizzz????? Olan var olmayan var... Zati hamilelik bekleme blogundan cok hamisler bloguna benzedi burasi... himhhhh Ben oynamiyorummmm yaa gidiyorummm :14::14::14::14:

ama siz benim hep aklimdaydinizzzzz siz burda olmaasaniz bile Ben hep gelip yazsimalarinizi okuyup ses siz sedasiz gidiyordummmm.... Oysa kii oysa kii oysa kiiiiii Ben sizi cok seviyordummmmmm:14::14::14:

gelmiyorum artik Ben buralara arkadas yaaaa.... Herkese hayirli ugurlu olsun da Ben hasetimden catliyom heeee ne var accuk dua etsenizzz????? Olan var olmayan var... Zati hamilelik bekleme blogundan cok hamisler bloguna benzedi burasi... himhhhh Ben oynamiyorummmm yaa gidiyorummm :14::14::14::14:

Gitme ben geldim :)) Allah en kısa zamanda nasip etsin sanada banada isteyen herkese inşallahh:))

gule gule dicek kimse bile yokk... Ben yetimmmm Ben yetimmmmm Ben yetimmmmm vayyyyy... Hoscakal bakkal amca :5::5:

:17::17::17:hihhhhh:78::78::78:

Canım etmez olur muyuz hep dua ediyoruz. .Allah isteyen herkese tez zamanda versin diyoruz aşkolsun yani..bakarsın yakında senide kutlarız..tez zmnda insallah:54:

gule gule dicek kimse bile yokk... Ben yetimmmm Ben yetimmmmm Ben yetimmmmm vayyyyy... Hoscakal bakkal amca :5::5:

Nereye canim böle sen yetim degilsin herkes seninle işte bende ywni girdim şimdi ole
Hic bişeye uzulmeye değmez allah sana hayirli evlatlar versin inş :) :) :) :) sabırlı olman yeterli cnm benim. .

banamı dedın
ınsambulamı dedın bılmem ama
burdan kımseden ses cıkmayınca kayıt ettırıyım dedım ama hata bende kız benı tersledı bende cevabı verdım sonra ınsanbul yanlıs yere kayıt ediyorsun dedi yine hata yaptm ne yapmam gerek dedım ınsanbula özür dılerım hepınızden:(

banamı dedın
ınsambulamı dedın bılmem ama
burdan kımseden ses cıkmayınca kayıt ettırıyım dedım ama hata bende kız benı tersledı bende cevabı verdım sonra ınsanbul yanlıs yere kayıt ediyorsun dedi yine hata yaptm ne yapmam gerek dedım ınsanbula özür dılerım hepınızden:(

inşanbul a dedim ama ende olursun farketmez:27:
seni kim terledi?ne oldu anlamadım:44:

Back