• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kizlar gunaydin uzun zamandir giremiyodum net paketim bitti bulantilarim hafif hafif.basladi biraz zorlaniyorm sali gunu tekrar kan verdim 17.000 olmus degerim baya ucmus haftaya gidicem doktora bakalim neler oluyo icerde :))) hepinizi cook opuyorum

Kizlar gunaydin uzun zamandir giremiyodum net paketim bitti bulantilarim hafif hafif.basladi biraz zorlaniyorm sali gunu tekrar kan verdim 17.000 olmus degerim baya ucmus haftaya gidicem doktora bakalim neler oluyo icerde :))) hepinizi cook opuyorum

günaydın hoş geldin canım

erkekler öyle ama bizdede ben daha çok istiyorum bizimki çok serin olsada olmasada:26::26::26:

boş verelim onları rahatlarına düşkünler bence fazla sorumluluktan kaçıyolar bi olsun sorcam ben ona bak nasıl nazlancam iştende çıkıcam çalışsın banane :27::27::27::27:

bencede ii yaparsın yaşasın kötülük:52::52::52::52: erkeklere acımak yok.. ama gızz ben kocişimi sewiyom çok aşığım ona o benim herşeyim:54::54::54:

bende seviyom canım ama napalım yeter bu kadar çalışmak yoruldum artıkın çocuk doğurup evimin kadını olmak istiyomm :27::27::27:

Back