• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

cuma günü batım bakalım inşallah canım cok yıkılmam olmazsam cünkü ilk denemem ama cok belirtim var gecmek bilmedi o yuzden kaptırdım kendımı:53:

pko mu vardı cnm ? baya uzun bi zaman olmus yerinde olsam korkumun üstüne giderdi böyle daha cok strese giriyorsun yada direkt muayene olsan?

neyse canım ben yatıyorum $2006113121127su341ce.gif iyi gecelerEki Görüntüle 908926

yaa ben ateş ölçmüyorum eşim de keçiboynuzu içmiyo ilaçını da içmedi 1 haftadır. öyle işte sizi de valla üzmek istemem ama dayanamıyorum yaa 1 aydır durup durup ağlıyorum. adet bile olamadım bi doğru üzüntüden sanırım.. erken geldi ama bi sökülmedi hala 1 haftadır. ne oldu ona da anlamadım. eşimden sonra bi de ben mi sorun yaşıycam acaba..... rahim filmi çektircektim bu ay onu da yaptırmadım o da kalsın önümüzdeki aylara bakalım
kendimi çok güçsüz ve de zayıf hissediyorum ...
bu da benim imtihanım napalımm

inanki canım seni çok ii anlıyorum benimde eşim vurdum duymazdı aman olmassa olmasın diyordu ben kendi kendimi yiyordum..sen kalbini ferah tut inş en yakın zamanda olacak sıkma canını lütfen..bak üzmeyin sbeni ulenn:18::18:

2550 deger sizce tahmini kac haftalik kizlarrrr;) mehmet elif telden girdigim icin ekleyemiyorum senin ki kac haftalik :)

regl belirtilerinşn hepsi mevcut olmasına rağmen kırmızıya inat hep hamileyim dicem nann :(

Back