• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Herkese iyi akşamlar:))
Bu gece rüyamda doktora gitmiştim. Tahlil sonucumu gördüm. Hcg 16 çıkmış hehe:)))))))) Bi de sonuçta dış gebelik değil yazıyor. Ne ilginç bir rüyaydı:)
Allahım hayırlara çıkarsın...

ahh bitanem benim rüyalarına girmiş ne güzel bir rüüya ALLAH HAYIRLARA VESİLE ETSİNN AMİNN :66:
ben de rüyamda idrar testi gördüm ama o kadarcık rüya.:37:

Son düzenleme:
oluyor
sun ama dış gebelik diyorsun.ondan dedim:52:
Dış gebelik değildir yazıyorduuu:))))))))))
Allah iyiliğini versin:)
Ben de dedim niye inşallah tersi çıkar diyo bu kız :))))))

ahh bitanem benim rüyalarına girmiş ne güzel bir rüüya ALLAH HAYIRLARA VESİLE ETSİNN AMİNN :66:
ben de rüyamda idrar testi gördüm ama o kadarcık rüya.:37:
Aminnn.

Canım biz galiba bilinçaltımızda olanı görüyoruz:)
İkişer idrar testi yapıp da negatif sonuç alınca böyle olduk herhalde:)))))))
Hayırlısı olsun.

kızlar öptüm. bu adam oturtmuyor beni pc başına.bari veda edeyim dedim öyle verdi:27::16:

Hayirdir veda derken?Anladigim kadariyla senide kaybediyoruz haa kimseler kalmadi dogru eski topigimiz ne guzeldi.Ama yine de insallah hickimse kalmaz bu topikte kapanir neden mi herkes hamile olsun istiyorum bende tabiii :)

Hayirdir veda derken?Anladigim kadariyla senide kaybediyoruz haa kimseler kalmadi dogru eski topigimiz ne guzeldi.Ama yine de insallah hickimse kalmaz bu topikte kapanir neden mi herkes hamile olsun istiyorum bende tabiii :)

yani iyi geceler anlamında :27::27:
kimse gelmiyor artık canım.yoğun herkes zevki de kalmadı ki:43:

günaydın kızlar valla benim tedavi öncesi umutlarım tükenmeye başladığı için içimden hiç gelmiyor bebek konusunda konuşmak. eskiden beni heyecanlandırırdı, umutlandırırdı bu konu; ama şimdi sadece içimi acıtıyor.... o yüzden girmiyorum girsem de okuyup çıkıyorum...
bende durumlar böyle....

Back