• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

haahhaaa:)))çocuk nasıl üşüycek ordaa:))))

tabi tehlikeli kucağına alma tatlım bilgisayarı :20:

sorma valla.daha bebek anca oluşacak adam üşüttün diyor
biraz daha büyüyünce ne olacak bakalım
bilgisayara ızıyor diye bende mide bulantım filan başlamadan bir battaniye bşlmıştım sınvlr bşlyınca bıraktım onu tamamlamaya çalışıyorum az kaldı

slm kızlarr hamişşler ve adaylar nasılsınızz.... ben iyi değilimm ... adete 4 gün ve 3 gün kala idrar testi yaptım NEGATİFF ... umudumu yitirmeye başlıyorum cok mu acele ediyorum ? :44:

Kizlar nasilsiniz? 3 gundur tr den misafirim vardi yatili tamda yymurtlama gunlerrimdi ama bos gectik yaa gitti koca ay neyse onumuzdeki ay asilama olacak kismetse.. sizlee napiyosunuz

sorma valla.daha bebek anca oluşacak adam üşüttün diyor
biraz daha büyüyünce ne olacak bakalım
bilgisayara ızıyor diye bende mide bulantım filan başlamadan bir battaniye bşlmıştım sınvlr bşlyınca bıraktım onu tamamlamaya çalışıyorum az kaldı

kıymetini bilecek çocuğunun işte ne güzel:)

ayy bayılırım örme battaniyelere.ne renk yapıyosun?

kıymetini bilecek çocuğunun işte ne güzel:)

ayy bayılırım örme battaniyelere.ne renk yapıyosun?

yeşil sarı gri karışık bir ipim vardı 10-15 çile resmini koymuştum daha küçükken 2 çile kaldı benim ipim.annemde yeşil gönderecek kenarına 1 er motif koyacağım

Kizlar nasilsiniz? 3 gundur tr den misafirim vardi yatili tamda yymurtlama gunlerrimdi ama bos gectik yaa gitti koca ay neyse onumuzdeki ay asilama olacak kismetse.. sizlee napiyosunuz

geçen ayda bana öyle oldu canım koca ayım boşa gitti hiç çalışma yapamadık.. kısmet işi biraz canım kaderimizde hangi ay varsa o ay olacak o yüzden üzülme tatlım inş en yakın zamanda kavuşacağız bebeklerimize

$100_3864 (3000 x 2250).jpg işte bu canım

hoşgeldin tatlım...
ya neden kaçırdın gitti yumurta.kız havada karada yapılmalı boş geçmek yoookkk:27:boşver misafiri anlamaz kimse:)))

geçen ayda bana öyle oldu canım koca ayım boşa gitti hiç çalışma yapamadık.. kısmet işi biraz canım kaderimizde hangi ay varsa o ay olacak o yüzden üzülme tatlım inş en yakın zamanda kavuşacağız bebeklerimize

Canim ilk defa bu ay uzulmedim olmayacagina rahatim artik valla :)) nasilsa bizde bi gun anne olacagiz :))

Back