• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

arkadaşlar günaydın size bişey sorcm kc gundr yazyorum cvp neden vermyosunz :50: ya bnm normalde doktorun dediği yumurtlma gunum gecti 1 hfta ama bu aralr cok fazla akıntım var acaba bu yumurtlamamı gebelikmi bilemedm bilgisi olan varmıııı

cnm yum akıntısı sulu uzayan veya çiğ yurta akı gibi olur uzun sürmez vede ÇOK yoğun olmaz...
bi kendini kontrol et akıntın geciyosa yada şöyle diyeyim kısa sürüyosa akıntın..yum olmuştur..
yoğun vede hiç kesilmiyosa hamişsin gözün aydın..

Hayırlısı tabii de kocamı nerdeyse hiç görmedim ne ara hamile kalmış olabilirim. Tabii inşallahhhh öyledir.

25 ve sonrasında bekliyorum işte, normalde 30 günde bir olur ama karıştı biraz.

17 ağustoss
17 eylül
27 ekim
26 kasım
:))) böle işte

inş. olmazsın canım dua edelim birbirimize :16::16::16:

yani yumurtalarına bakamadımı büyüklüğüne 5 dkka müsaade etseler sanki ne olcakmış önemli şeyler bunlar gerçi önceden takip falan mı vardı ben kızımda karar verdim o ay hamile kaldım ama gençlik vardı tabi şimdi nerde uğraş dur :27::27::27::27::27:
yok gülüm yok...karılar bildiğin cadı...nolcak sanki..yok bakamadı..pazartesi gitsemmi gitmesemmi kararsızım.:45::45::45::45::45::45:
zaten ben kızımı doğdum 5 sene korundum ki çocuk olmasın..bu hale düşeceğim ölsem aklıma gelmezdi.
guzumm sen nerdesin ya özledim seni..lütfen sıkma kendini inş sende güzel haberleri alacaksın..olacak inş ben inanıyorum canım meryem süresini okusana ben bu ay okumuştum ruhende rahatlıyor insan..
çok yoruldum kuzummm..artık bikaç ay bebek lafı duymak istemiyom..
sen nettin kuzum..gördünmü kalp atışını..:55::55::55::55::55::55::55::55:

Son düzenleme:
yok gülüm yok...karılar bildiğin cadı...nolcak sanki..yok bakamadı..pazartesi gitsemmi gitmememmi kararsızım.:45::45::45::45::45::45:

cuma gidecem canım..çok ii anlıyorum seni bende geçen ay senin gibi olmuştum hatta kendi kendime demiştim ki demek rabbim istemiyor bir çocukla kalacağım ben vardır bir bildiği soran olursa düşünmüyoruz dicem dedim..neler neler ben bu ay çok umutsuzdum yeterki rabbim istesin arkadaşım var bir zamanı bebek geleceği zamanı çok ii biliyor..seyiyorum seni ulennn:17::17::17:

yok gülüm yok...karılar bildiğin cadı...nolcak sanki..yok bakamadı..pazartesi gitsemmi gitmesemmi kararsızım.:45::45::45::45::45::45:
zaten ben kızımı doğdum 5 sene korundum ki çocuk olmasın..bu hale düşeceğim ölsem aklıma gelmezdi.

istersen git yinede çatlamışlarmı diye bakar en azından

cuma gidecem canım..çok ii anlıyorum seni bende geçen ay senin gibi olmuştum hatta kendi kendime demiştim ki demek rabbim istemiyor bir çocukla kalacağım ben vardır bir bildiği soran olursa düşünmüyoruz dicem dedim..neler neler ben bu ay çok umutsuzdum yeterki rabbim istesin arkadaşım var bir zamanı bebek geleceği zamanı çok ii biliyor..seyiyorum seni ulennn:17::17::17:

bende seni seviyom üleeeennnnnnn....
yok kuzum olmasa olmasın dedim artık...:19::19::19::19::19::19:
senindemi bi çocuk var.:1::1:..ALLAH onları bize bağışlasın...artık durdum istemiyom artık çocuk..:50::50::50::50:

bende seni seviyom üleeeennnnnnn....
yok kuzum olmasa olmasın dedim artık...:19::19::19::19::19::19:
senindemi bi çocuk var.:1::1:..ALLAH onları bize bağışlasın...artık durdum istemiyom artık çocuk..:50::50::50::50:

amin canım çok şükür rabbim bir taneyi verdi inş ikinciyide verecek ben hissediyorum senden de güzel haberler alacaz ama lütfen doktora git sen tevekkülünü al tedbirini Allaha bırak..kızını kardeşsiz bırakma..kızarım ha gidecen doktora:20::20::20:

papatyam valla ne bileyim yaa diyorum demek k, ben hak etmiyorum anne olmayı falan.. eşim de sağ olsun hiç umrunda değil o da beni çok etkiliyo. amaan ne bileyim işte böyle.....

amin canım çok şükür rabbim bir taneyi verdi inş ikinciyide verecek ben hissediyorum senden de güzel haberler alacaz ama lütfen doktora git sen tevekkülünü al tedbirini Allaha bırak..kızını kardeşsiz bırakma..kızarım ha gidecen doktora:20::20::20:

tmm müşterim..:1::1::1:
kız güldürdün beni ALLAHta seni güldürsün..:9::9::9::9::9::9:
meryem süresi okuyom..ama ben cübbeli hocanın kıtabını aldım orda bi tesbih var onu çekiyom bu ay..
RABBİM isteyen herkese versin

papatyam valla ne bileyim yaa diyorum demek k, ben hak etmiyorum anne olmayı falan.. eşim de sağ olsun hiç umrunda değil o da beni çok etkiliyo. amaan ne bileyim işte böyle.....

bak kızacam artık:20::20::20::20: her kadın anneliği hak ediyor ümitsiz olmayın ya insanlar menopoza girerken hamile kalıyor lütfen yapmayın bak üzülürüm hem ben hamileyin bak bebişte etkilenir:14::14::14::14: doktora gidin ihmal etmeyin bebişime arkadaş gelsin:16::16::16:

hak etmemek ne demek şimdi..biz anne olmak için sınavdan geçip hakettikmi sanki..ALLHA ol dedi vede oluverdi..
böyle düşünme..:20::20::20::20::20::20::20:
eşinde iyiki öyle ya bide sürekli sana yüzüne vurur gibi çocuk isteseydi napacaktın..:45::45::45::45::45::45:
ateşin ne durumda

tmm müşterim..:1::1::1:
kız güldürdün beni ALLAHta seni güldürsün..:9::9::9::9::9::9:
meryem süresi okuyom..ama ben cübbeli hocanın kıtabını aldım orda bi tesbih var onu çekiyom bu ay..
RABBİM isteyen herkese versin

hahh tamam böyle gül çek bebeğim çek tesbihi:16::16: teknik servisim benim:54::54::54: ben acıktım hemde çok çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz:21::21::21:

bak kızacam artık:20::20::20::20: her kadın anneliği hak ediyor ümitsiz olmayın ya insanlar menopoza girerken hamile kalıyor lütfen yapmayın bak üzülürüm hem ben hamileyin bak bebişte etkilenir:14::14::14::14: doktora gidin ihmal etmeyin bebişime arkadaş gelsin:16::16::16:

üzmeyin lan benim kuzumu ...:41::41::41::41:
daha çocuk doğacak .....kuzumu üzeni fururum:41::41::41::41::41:

günaydın kızlar valla benim tedavi öncesi umutlarım tükenmeye başladığı için içimden hiç gelmiyor bebek konusunda konuşmak. eskiden beni heyecanlandırırdı, umutlandırırdı bu konu; ama şimdi sadece içimi acıtıyor.... o yüzden girmiyorum girsem de okuyup çıkıyorum...
bende durumlar böyle....
kız bende aynı ruh halindeyim..ama napalım intiharmı edelim hayat devam ediyo..ALLAH dilerse hiç bi engel kalmıyo..
senin için bu gün dua edecem.
günaydın canım hepnasipden haberin varmı kaç gündür yok günüde geçmişti :26::26::26:
kız nasip nerde gerçekten hiç girmedimi bu deli karı..
adeti geçikmişti noldu lan bu kıza:44::44::44::44::44:
müge anlıya çıkalım:9::9::9::9::9::9:

Back