- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebek battaniyesi değil canım.ona daha başlamayı düşünmüyorum
Heee ayni oda da kaldik :))) kuzummm butun gun direksiuon salladim ada turu attik resmen sonra eve gel yemek yap kocayi ise hazrla evi toparla cay yap kahvalti hazirla gitmedik yer birakmadilar yorulduk heraldew insanim bende :))))))))
Canim ilk defa bu ay uzulmedim olmayacagina rahatim artik valla :)) nasilsa bizde bi gun anne olacagiz :))
vallahi geçen ay da biz kaçırdık.ovulasyon testi yapıyorum hep negatif.yumurtlama yok diye yapmadık bişey.anaaamm 21. günü doktora gittim benm yumurtam çatlamıyo diye.baktı,çatlamış dedi...nasıl üzüldüm yumurta kaçtı diye:)))
hay allah harbi kaçmış güzelim yumurta...sen kaç günde bir adet oluyordun canım?
28-29 günde bir oluyorum canım.bugün çatlamış olmam lazım bakalım inşallah tuttururuz da adet olmamm:)
valla yorgunluk filan dinlemeyeceksin
ben ne hallerde yaptım bilsen
eee 21.gün niye çatlamış alala ben hep 18.güne kadar çalışıyorum ondan sonra bırakıyorum bende 28 29 günde bir adet oluyorum...
yok tatlım 21. gün doktora gittim.baktı ultrasondan yumurtan çatlamış dedi.hangi gün çatladığını bilmiyorum.21. günden önce yani.ama ovulasyonda hep negatif çıkmıştı dedim.fazla güvenme o testlere demişti.
görünmeyince korkmamışlar mı? hani boş gebelik durumları oluyoya
hay maşallah:))
Allah kullandırmayı da nasip etsin inşallahh:)
vallahi geçen ay da biz kaçırdık.ovulasyon testi yapıyorum hep negatif.yumurtlama yok diye yapmadık bişey.anaaamm 21. günü doktora gittim benm yumurtam çatlamıyo diye.baktı,çatlamış dedi...nasıl üzüldüm yumurta kaçtı diye:)))
anladım tatlım..doğru canım ovulasyon testi yapsak bile ne yapıyoruz bir gün ara ile çalışmaya devam ediyoruz ne olur ne olmaz o yüzden bir şey fark etmiyor ha test yapmışız ha yapmamışız bir şey değişmiyor ..ben almıyorum artık o testlerden...
yumurta yoksa da canınız istemiyor mu?
Bu ay kismet deilmis :)))) onumuzdeki maclara bakariz artikin :))) sen iyikide yapmissin kuzuuuummm :))
bana anca stres yaptırdı başka da bi işe yaramadı yani.bende birdaha almayı düşünmüyorum.
bağırdım o kadar kullanmayın diye. 1 ay kullandım psikolojimi bozdu