• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Slmmm kızlarrr :))
Ya bu elif hamile kalınca ne tembel oldu hiç listeyi güncellemio :35:
Ya bazı hamileleri görüorum dışarda yuhh yaa şu bile hamile kalmış sen kalamıon die gıcık oluorummm varmı aranızda bnm gbii :)) bide hiç çocuk düşünmeyipte şehir dışında olan eşinin yanına 2 günlüğüne gittiğinde hamile kalan arkadaşımı napmalı :14:

Ya bazı hamileleri görüorum dışarda yuhh yaa şu bile hamile kalmış sen kalamıon die gıcık oluorummm varmı aranızda bnm gbii :)) bide hiç çocuk düşünmeyipte şehir dışında olan eşinin yanına 2 günlüğüne gittiğinde hamile kalan arkadaşımı napmalı :14:

tatlım o arkadaşının kafası rahat da ondan :9::9: bizim gibi düşünmüo yok yumurtlama yok pırtlama yok zırtlama :27::27::27:

tatlım o arkadaşının kafası rahat da ondan :9::9: bizim gibi düşünmüo yok yumurtlama yok pırtlama yok zırtlama :27::27::27:

Off aynenn yaa bende bu ay bırakcm kendi haline yok ovülasyonuymuş yok zırtmış yok pırtmış bakmıcamm :)) bgn reglim bitti iki günde bi yapcm Allah ne verdiyse :52:
Aa bide bnm prolaktinim sınırda çıkmıştı dr tekrar gel demişti gitmemiştm yaa dokuz eylülde bi doktor buldum ona randevu alcm hem bana hmde eşime tam teşekküllü bi bakınalım Allah korusun bişi varsa boşa vakit kaybetmeyelimmm

Off aynenn yaa bende bu ay bırakcm kendi haline yok ovülasyonuymuş yok zırtmış yok pırtmış bakmıcamm :)) bgn reglim bitti iki günde bi yapcm Allah ne verdiyse :52:
Aa bide bnm prolaktinim sınırda çıkmıştı dr tekrar gel demişti gitmemiştm yaa dokuz eylülde bi doktor buldum ona randevu alcm hem bana hmde eşime tam teşekküllü bi bakınalım Allah korusun bişi varsa boşa vakit kaybetmeyelimmm

prolaktin sivilce yapıo mu canım ya?? yani fazlalığı??

Gs diye yazabilir. Ya da fotosunu koyarsan bakarız:16: büyüyolar ya göz açıp kapayıncaya kadar bi bakıcaz ultrason ekranında kocaman kıpır kıpır bi bebek:52:

inşallah görürüz valla o günleri.eşim kızıyor bilg.la fazla vakit geçirmeme:52:gs 0.73 cm yazıyor

hayırlı akşamlar kızlar:)

canım laptop kullanıyosan eğer,dizine koymamaya çalışmalısın.

güncelliyorum :19::19:
kimin bilgisi eksik:20::19:

he ya dün bağırıyordu o bil.neden dizinin üstünde diye
kız var ya beni attı şimdiden
sabah banyo yaptım.bak ben sana dün yap dedim yapmadın şimdi çocuğu üşüttün diyor.dedim ben üşüyorum ben ben :27:

haahhaaa:)))çocuk nasıl üşüycek ordaa:))))

tabi tehlikeli kucağına alma tatlım bilgisayarı :20:

Back