Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yok canım yarın vermeyim. benim regl düzensiz bazen 32 gün bile oluyo. beklerim gelmez inş.
hadi öpüyorum seni de kocaman

BAt ımı düzenleyebilirmiyiz ? 17.01.2014 olarak.Olmadı malesef.Zaten 3 4 gun önce yaptırdıgım kan mtestınden sonra emındım olmadıgına ıyıce emın oldum 19 aralıgı beklememe gerek kalmadı 2 gun erkencıyım bu ay

sağol tatlım.sen nerelerdesin?neden gelmiyorsun?
ben deliyim kızarım

Canım benim eşim iş gezisine gitti evde tek başına kalamıyorum o yüzden annemde kaldım napayım bişey yaptığım da yok kızdım kendime bu ay yumurta takibide yaptırmadım dr gitmicem artık bıraktım kendimi bunalıma sokuyorum sonra

tatlım ben de varım beklenmeyen adet tarihim :): 27.12.2013 yasım 23 ilk deneme beni de eklersen listeye sevinirimm

Son düzenleme:

Kizim cidden mi yaaa gordum sok oldum nasil sevindim anlatamam neden sok olduguma gelince hatirliyormusun sen cok uzgundun hastaydin hatta stresten dusunup durmaktan bende sana demistim ki gor bak sen ameliyattan once hamile bile kalirsin Allah buyuk hissediyorum demistim hatirladin mi.Valla bende ermislik var heraldeCok cok mutlu oldum dogru duzgun giremedim kac gundur siteye bugun actim gordum ve sayfalardir seni takip ettim ne zaman ogrenmis nasil olmus diye bi girmedik kadin hamile kaldi valla hahhahaBen biliyordum arkadas yaaa vallahiAma is kendime gelince fos cikiyor nedense kendimi de biliyorum aslinda olmayacagini da iste cikmadik candan umit cikmazmis.Senden tek bi bilegim var benim icin de dua etmen eger edebilirsen cok sevinirim.Gozun aydin nihayet rabbim sesini duydu bizide duyar insallah Hangi gun ogrendin nasil ogrendin anlat yaa bakiyorumda artik cinsiyet arastirmalara hamilelikle ilgili yazmaya baslamissin bi de artikButun detaylari istiyorum senden ona gore.Ben de medyumluk mu var ne.Bu bi sende olmadi mesela bazen baska tahmin ettigim dusundugum seyler de gerceklesiyor ve beni korkutuyor :26:

yaa sen nerden biliyorsun ne kadar süre canlı kaldığını?? bizimki ne kadar canlı kalıyo acabaaa

günaydın canım
jongoil ih eşi de benim eşim gibi varikosel olduğu için, sperm testlerinde de kapsamlı bakmışlar.
varikosel olanların spermlerinde şekil bozukluğu, hareket azlığı, kısa süreli canlı kalma gibi özellikleri var

bizim test çok ayrıntılı değil sanırım varikosel teşhisi yok ama bizimkinde de sayı 5 milyon. diğer bütün değerler de sınırın altında canlılık hareket falan.. her şey düşük. bizim de o zman çok az canlı kalıyo demek ki

anlayanlar bakabilir mi bi...

miktar :3,7
likefaksiyon 15 dk
viskozite: azalmış
sperm konsantransyonu : 5.200.000
total sperm :19.240.000
morfoloji
normal: %26
baş ano. :%22
boyun ano. :%17
kuyruk ano.: 15
dier ano. :20
motilite
lineer progresif :%22
nonlineer progresif :%30
non progresif :%28
non motil: %20
yuvarlak hücre 3.000.000
lökosit: 500.000

HER SAHADA 5-6 YUVARLAK HÜCRE İLE 7-8 SPERMATAZOA GÖRÜLDÜ.

bu değerlerin hiçbiri referans aralığında değil ....

çok anlamıyorum canım ama erkek infertilitesi kısmında bi bölüm var. bu sonuçlara bi doktor yorum yapıyodu.
bi bak istersen
bildiğim şey; sayı az olması ya da çok olması önemli değil.
önemli olan içinde sağlıklı,hareketli sperm olması.

günaydınlarrrr şekerlerr kızlar ya ben dünden beri elektrikleniyorum neden olabilir acaba:26: özellikle bacaklarımda analamadım gitti

kızlar bende de çok elektriklenme var
saçlarım yüzüme yapışıyo
her sene bu mevsimlerde oluyo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…