• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

korkma kız bende anestesi olmadan çektirdim..adet sancısı gibi..gitmeden önce akşam vede sabah ağrı kesici iç hemen sonrasında da iç bişi olmaz..

Hımmm tamam gitmeden bi gün önce arayıp sorarım olmazsa...
seni gidi gidi..
sesli güldüm kız..:9::9::9::9:

çinliler çin işkencesimi yapcaklar sana yoksa gebertirim onları :27::27::27:
Nefret ediyorum surdan yaa....
Canim sanirim bi kac defa vermisler ilaci hsg sirasinda acilmis. Valla ben riske girmek istemedim ya cok canim acirsa die anestezili yaptirdim :))
Hımm iyimiş yaaa o dertten de kurtulmuşsun geçmiş olsun...

mrb kızlar nasılsınız ben dr geldim yum yumlar gelişmemiş bi dahaki aya kaldı ama bi dahaki ay gitmiycem dr insanın kafasınız karıştırıyolar ilaçta kullandım halbuki neden gelişemedi ya anlamdım kafam karıştı yinede en iyi ilaç klomen galiba ben sorephene kullandım bu ay ama pek etkili değilmiş işe yaramadı :ssz::ssz:

mrb kızlar nasılsınız ben dr geldim yum yumlar gelişmemiş bi dahaki aya kaldı ama bi dahaki ay gitmiycem dr insanın kafasınız karıştırıyolar ilaçta kullandım halbuki neden gelişemedi ya anlamdım kafam karıştı yinede en iyi ilaç klomen galiba ben sorephene kullandım bu ay ama pek etkili değilmiş işe yaramadı :ssz::ssz:

bende klomen kullanıyorum canım işe yarıyo büyüyolar ama daha bebek olamadı :26::26::26:

bende klomen kullanıyorum canım işe yarıyo büyüyolar ama daha bebek olamadı :26::26::26:

olur canım ya ben oğluma klomenle hamile kalmıştım önümüzdekia y onu kullanmayı düşünüyorum. progestan verdi kullansam mı karar veremedim folboil kullanıyorum hayırlısı artık :ssz::ssz:

Kızlar dayanamadım başka doktordan randevu aldım bugün saat 3te gideceğim inşallah size güzel haberler veririm:(( dua edin bana herşey yolunda olsun

Kızlar dayanamadım başka doktordan randevu aldım bugün saat 3te gideceğim inşallah size güzel haberler veririm:(( dua edin bana herşey yolunda olsun

bu yorumu ben yaparkene sen doktoruna muayene oluyor olacaksın :1:
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

ada çayı iç bol bol..incir ve havuç kaynat adetoldun ilk gün başla adet bitene kadar..
ada çayıda yum olduğunu hissttiğinde bırak..bak gör nasıl o yum yumlar büyüyecek..bidahaki aya git dr..eğer yum büyümemişse
gel yüzüme tükür..:45:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back