- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.880
- 248
- Konu Sahibi mehmetelif
- #6.601
o zaman sende kesin hamilesin canımm
eğer hamile çıkarsam burdan sana elentrik hattı çekerim bacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman sende kesin hamilesin canımm
tünaydın kızlar nasılsınız bugün
tünü aydın ettik canım lak lak ederek
sen nasılsın
şükür iyiyim canım sohbetiniz olsun şekerler
müge anlıyı izliyorum bi yandan:18:
işi bıraktığımdan beri evde takııldım hersabah izliyorum.ben kendi kendime karartcam gençliğimionu annem izleye izleye gençliğimi kararttı benim
işi bıraktığımdan beri evde takııldım hersabah izliyorum.ben kendi kendime karartcam gençliğimi
Hayy maşallah mehmetelif hamile mi???? Hayırlı uğurlu olsun inşallaahhh... Ben de papatyamınn tahminleri üzerine bugün hasta oldum müthiş bi ağrım var... Nasılsınız??
öptüm iyi geceler
hoş geldin canım evet elif hamile sende adet olmuşsun hayırlısı canımya bitsin çalışmalara başlarsın artık
Baaakkkk ben sana demiştim tüplere baktırdıktan sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş diyeee.... Hayırlı uğurlu olsun canımm çok sevindim.... Ben de bugün adet oldum demek ki bu hafta sonu ben de baktırcam tüplere ama çok gerginim.... Ve cok korkuyorum...
Canim ben 2 gun once cektirdim hsg. Bende cok cok korkuyodum cok gergindim. Anestezili oldum ben hicbisey hissetmedim.. dr um iyiki yapmisiz cok zorlandik kapalidi ama acildi dedi.. yani iyiki anestezili yaptik canim cok yanardi heralde.. sende korkuyosan anestezili yaptir canim..
Yaa ben çok okudum anesteziye gerek yok diyolar... Bilemedim kiii.. Ayy inşallah sen de hemen hamile kalırsın... Tüpler tıkladıysa hemen açabiliyorlar mı???
bende kasımda hsg çekildim canım anestezili korkma hiç bişe duymuyosun
Yok canım anestezi diye bişe demedi bunlar bana yaaa gayet de uyanık yani hatta sadece ağrı kesici vercekler sanırım..
korkma kız bende anestesi olmadan çektirdim..adet sancısı gibi..gitmeden önce akşam vede sabah ağrı kesici iç hemen sonrasında da iç bişi olmaz..Yok canım anestezi diye bişe demedi bunlar bana yaaa gayet de uyanık yani hatta sadece ağrı kesici vercekler sanırım..
seni gidi gidi..çinliler çin işkencesimi yapcaklar sana yoksa gebertirim onları
günaydın kızlarrr..ben bi temizlik yapıyom hiç sormayın..
papatya sevdum istanbul karamelek fulik nasılsınız..nasip nedesin kırmızı geldimi..
diğer tüm arkadaşlar slm..
günaydın canım nasılsın kolay gelsin sana sen ne zaman başlıyon çalışmalara