• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

işi bıraktığımdan beri evde takııldım hersabah izliyorum.ben kendi kendime karartcam gençliğimi :1::1::1::1:

annemle birlikte bakıyodum da gerçekten güven eksikliği yaşatıyo
herkese güvensiz yaklaşıp komşudan felan uzak durmaya başlamıştım :27:

Son düzenleme:
Hayy maşallah mehmetelif hamile mi???? Hayırlı uğurlu olsun inşallaahhh... Ben de papatyamınn tahminleri üzerine bugün hasta oldum müthiş bi ağrım var... Nasılsınız??

Hayy maşallah mehmetelif hamile mi???? Hayırlı uğurlu olsun inşallaahhh... Ben de papatyamınn tahminleri üzerine bugün hasta oldum müthiş bi ağrım var... Nasılsınız??

hoş geldin canım evet elif hamile sende adet olmuşsun hayırlısı canımya bitsin çalışmalara başlarsın artık :16::16::16:

öptüm iyi geceler:16::16:

Baaakkkk ben sana demiştim tüplere baktırdıktan sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş diyeee.... Hayırlı uğurlu olsun canımm çok sevindim.... Ben de bugün adet oldum demek ki bu hafta sonu ben de baktırcam tüplere ama çok gerginim.... Ve cok korkuyorum...

Baaakkkk ben sana demiştim tüplere baktırdıktan sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş diyeee.... Hayırlı uğurlu olsun canımm çok sevindim.... Ben de bugün adet oldum demek ki bu hafta sonu ben de baktırcam tüplere ama çok gerginim.... Ve cok korkuyorum...

Canim ben 2 gun once cektirdim hsg. Bende cok cok korkuyodum cok gergindim. Anestezili oldum ben hicbisey hissetmedim.. dr um iyiki yapmisiz cok zorlandik kapalidi ama acildi dedi.. yani iyiki anestezili yaptik canim cok yanardi heralde.. sende korkuyosan anestezili yaptir canim..

Canim ben 2 gun once cektirdim hsg. Bende cok cok korkuyodum cok gergindim. Anestezili oldum ben hicbisey hissetmedim.. dr um iyiki yapmisiz cok zorlandik kapalidi ama acildi dedi.. yani iyiki anestezili yaptik canim cok yanardi heralde.. sende korkuyosan anestezili yaptir canim..

Yaa ben çok okudum anesteziye gerek yok diyolar... Bilemedim kiii.. Ayy inşallah sen de hemen hamile kalırsın... Tüpler tıkladıysa hemen açabiliyorlar mı???

Son düzenleme:

günaydın kızlarrr..ben bi temizlik yapıyom hiç sormayın..
papatya sevdum istanbul karamelek fulik nasılsınız..nasip nedesin kırmızı geldimi..
diğer tüm arkadaşlar slm..
:34:

Yok canım anestezi diye bişe demedi bunlar bana yaaa gayet de uyanık yani hatta sadece ağrı kesici vercekler sanırım..
korkma kız bende anestesi olmadan çektirdim..adet sancısı gibi..gitmeden önce akşam vede sabah ağrı kesici iç hemen sonrasında da iç bişi olmaz..

çinliler çin işkencesimi yapcaklar sana yoksa gebertirim onları :27::27::27:
seni gidi gidi..
sesli güldüm kız..:9::9::9::9:

günaydın kızlarrr..ben bi temizlik yapıyom hiç sormayın..
papatya sevdum istanbul karamelek fulik nasılsınız..nasip nedesin kırmızı geldimi..
diğer tüm arkadaşlar slm..
:34:

günaydın canım nasılsın kolay gelsin sana sen ne zaman başlıyon çalışmalara :27::27::27:

Back