- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.880
- 248
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.541
Kiz inanmayin o cin takvimine beeaa ben yapmistim kiz cikmisti oglum oldu buyur burdan yak:S
normal doğurursun kalmaz yapışıklık falan merak etmeçin takvimine baktın mı ne çıkıyor cinsiyeti yavru kuşun?
Kiz inanmayin o cin takvimine beeaa ben yapmistim kiz cikmisti oglum oldu buyur burdan yak:S
abla be bi Ayetel kürsi oku bana be
hadi be abla be Eki Görüntüle 899396
inşallah canım valla çok sağol.cuma olsa bir kan testi yaptırsaydım.belki keseyi de görürüz
dilenci giremez yazmıştım kapıya
Hesap numarami ozelden msj atiyorum o zaman nefesim ozeldir benim benzinsiz calismaz:))))))abla be bi Ayetel kürsi oku bana be
hadi be abla be Eki Görüntüle 899396
yok kız ben cinsiyet şu bu merak etmeyeceğim inşallah.sağlığını göreyim şimdi o yeter banaGorursun ins goruruZz yani:))) once keseyi merak edersin sora kalp atisi sora ikili uclu testler temiz cikcakmi sora cinsiyeti merak edersin sora detayli ultrasonda kolu bacagi yerindemi bi boyle uzaaaaar gider heyecan hic bitmez
yok kız ben cinsiyet şu bu merak etmeyeceğim inşallah.sağlığını göreyim şimdi o yeter bana
kovacağım o kapıcıyı zatenapla be bi selpak al be Eki Görüntüle 899404
kapı açık kalmış girdim
Hesap numarami ozelden msj atiyorum o zaman nefesim ozeldir benim benzinsiz calismaz:))))))
Heeee emin ol etmezsin ondan dha simdiden cin takvimlerine bakiyon :))))
Hade bu seferlik bendensin okudummm bikac gune ogrenirsin mujdeli haberi:))fakırıkk biz apla Eki Görüntüle 899409
nolur be bi tane okusan
sizin gibiler zaten ev apartman dikiyorfakırıkk biz apla Eki Görüntüle 899409
nolur be bi tane okusan
eşim merak ediyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?