• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

aman sağlıklı olsun herşey yolunda gitsinde erken doğsun önemli değil canım.beslenmene dikkat ediyor musun?
Beslenmem ayni hamile olmadan onceki gibo aslinda cok istahim acildi sanki midemde delik var yedigim hoop ordan dusuyo hic doymuyorum:)))) ama henuz bizden beslenmeye baslamadiklari icin cok yiyip kilo almamaya calisiyorum sen neler yapiysn

Sende yakinda katilirsin ins canimmmm:))))

Yook gii suan rahatim aksamlari olan agri haricinde ama zaten 6.haftadan sora baslar genelde bulabtilar falan inss hic olmaaz yaa sende var mi

sütten tiksindim az önce içerken.sigara canım çok istemiyor artık.1-2 çekip eşime veriyorum onu da içime çekemiyorum.eşim içeride içti az önce kokusu çok ağır geldi

Beslenmem ayni hamile olmadan onceki gibo aslinda cok istahim acildi sanki midemde delik var yedigim hoop ordan dusuyo hic doymuyorum:)))) ama henuz bizden beslenmeye baslamadiklari icin cok yiyip kilo almamaya calisiyorum sen neler yapiysn

bu ay zaten iyi beslenmiştim ben ama ek olarak folik asit ve süt yoğurt başlayacağım.iştahim benimde açıktı bugün çoooooooooook tokum

sütten tiksindim az önce içerken.sigara canım çok istemiyor artık.1-2 çekip eşime veriyorum onu da içime çekemiyorum.eşim içeride içti az önce kokusu çok ağır geldi

Aman aman sakin icme biliyosun disbetkilerle sakat kalma ihtimali var 3 ay Allah korusun tiksinme falan bikac haftaua baslicak asil sen dur ben tam bi etciyimdir oglumda et lafini duyunca bile boguruyodum dusun cok garip bise bu hamilelik ama ben en cok tekmelemelerin baslamasini heycanla bekliyorum:))))

Selam yavrucuklar :52: hamileler topiği oldu burası :49: ay yerim sizi annecikler :16: ayın sonunda inşallah ben de katılırım bu kervana :49:

Sende yakinda katilirsin ins canimmmm:))))

inşallah canım kırmızısız 26 olcak umarım
İnssss canimmmmmmmm

:1::nazar:

bu ay zaten iyi beslenmiştim ben ama ek olarak folik asit ve süt yoğurt başlayacağım.iştahim benimde açıktı bugün çoooooooooook tokum
Ya bende kac senedir cok saglikli besleniyodum ama sn bikac aydir cok duzensiz ve sagliksiz beslenmistim iyimi:D kac kiloyla hamile kalmis olduj

Aman aman sakin icme biliyosun disbetkilerle sakat kalma ihtimali var 3 ay Allah korusun tiksinme falan bikac haftaua baslicak asil sen dur ben tam bi etciyimdir oglumda et lafini duyunca bile boguruyodum dusun cok garip bise bu hamilelik ama ben en cok tekmelemelerin baslamasini heycanla bekliyorum:))))

şimdi sağlıklı olsun istiyorum 3 ayı bir geçirelim sağ salim arkası gelir inşallah

Back