- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.841
Yok bi zararı ama hemen doktora gideceksen gerek yok tabii. Hiçbir zararı yok rahmi besliyor bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor. Neyse önce kan ver de. Ne diceğimi şaşırdım ben de
Kizlarrr ben ciktim malum yarin sabah hsg var. Uyuyayim bari.. hazir sevinmisken guzel guzel uyurum :)) kendinize ii bakin...
kızzz pasta yapcam sana hadi iyisin
Deme oyle iyi dusun iyi olsunnnn
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri hamileeeeeeeeeeee amanin amanin amanincanımm çok sevindimm...inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana darısı başımıza..
Kizlarrr ben ciktim malum yarin sabah hsg var. Uyuyayim bari.. hazir sevinmisken guzel guzel uyurum :)) kendinize ii bakin...
Sen git kan ver bence. sonra iki gün sonra tekrar baktır bi kanda imkanın varsa. Bak bakalım her şey yolunda mı iki katı artıyor mu. Sonra doktora git. Zaten değerin 1500ü geçti mi git ki keseyi gör. Kanda baktırmazsan tahmin edemezsin ne zaman gideceğini.
hoşgeldin canım
umutsuzluk yok bak görüyosunnnsende iyi haberlerini paylaşırsın inşallah burda
Belkim biri kiz biri erkektir:))
inşallah canım, dualarını esirgeme. eşimin az önce gözleri doldu,regl oluyorum galiba deyince. adak adamış haberim yok.
şimdi söyledi.
ben araştırdım adak iyi ama yapabileceğin bir şey adamalısın. ben hamile kalırsam on yasin okuyacağım diye adadım. inşallah olur da ben de adağımı yerine getiririm. meryem suresini oku canım bir de bol bol dua et insan en azından gerginliğini atıyor.inşallah canım, dualarını esirgeme. eşimin az önce gözleri doldu,regl oluyorum galiba deyince. adak adamış haberim yok.
şimdi söyledi.
inşallah canım yaa. mutlu haberleri duyunca ben bile gülümsemeye başladım burda. tabikide paylaşırım büyük bi keyifle
hakettin arkadaşım tadını çıkar. bize de dua et (hamilelerin duası geçermiş) sıra insanbulda
5 gün kala çıktığına göre olabilirde
hakettin arkadaşım tadını çıkar. bize de dua et (hamilelerin duası geçermiş) sıra insanbulda
cnm bnm belki sırası değil ama bsy sorcam sen bu ay catlatma iğnesi olmusmuydun elifcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?