- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.880
- 248
- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.821
ayyyyyyyyy ikisideeeeeeeeeeeeeee
kızzz pasta yapcam sana hadi iyisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyy ikisideeeeeeeeeeeeeee
bende salak oldum birde eşim testin birini alıyor birini koyuyor. ovulasyon c den koyu oldu valla.hcg de baya baya belli.adete kadar gitmeyim diyorumelifcim kendine gel yarın gidip kan testi yaptır da teyit ettir. ay valla çok sevindim salak salak sırıtıyorum
doktor vermeden kullanayım mı?zararı olur mu ki?
bende salak oldum birde eşim testin birini alıyor birini koyuyor. ovulasyon c den koyu oldu valla.hcg de baya baya belli.adete kadar gitmeyim diyorum
hcg de poziiiiiiiiiiiiiiiiiiitiiiiiiiiiiiiiiiif
hadi bakalım bundan sonra bebiş sıkkı sıkı tutunsun annesine hayırlı olsun canıımm
bu süper işte. Elif tebrik ederim canım benim. Darası başımıza inşallah
kızzz pasta yapcam sana hadi iyisin
bende salak oldum birde eşim testin birini alıyor birini koyuyor. ovulasyon c den koyu oldu valla.hcg de baya baya belli.adete kadar gitmeyim diyorum
kıııııııızzzz hamelimisin allam ya bişey desin biri
bariz bir pozitif silik falan da değil. inşallah biz de görürüz tatlım yakında
Deme oyle iyi dusun iyi olsunnnndeme balım deme
regl gelirse pöykürerek ağlarım sonra da Eki Görüntüle 897168
eşimde bu erkeğe benziyor diyorO kadar ugrastin gelmedi umudu kestin sokturuculer ictin bu ay ben asla kalamam dedin baaaak geliyoo kizinnnn gordun mu mucize bu iste ayyy icime dogdu baaak kizin olcaaaak yaaaw
görmüyormusun koca çizgiyiiiiiiiiii
Aaaaaaaaaa aaa tatlimmm hamismisin sen simdi... canimmm super yaa
eşimde bu erkeğe benziyor diyor
slm arkadaşlar yeni üyeyim ve böyle mutlu paylaşımları gördükçe umutsuzluğum azaldı.inşallah allhım isteyen herkeze bu mutluluğu tattırır