- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.861
bak ben ameliyat olacaktım onu bekliyordum bugün test pozitif
rabbim bizede göstercek çift çizgiyi inanıyorum buna dua et bizim için kan test sonucunu bende sabırsızlıkla bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak ben ameliyat olacaktım onu bekliyordum bugün test pozitif
canlar önce çok bekleyen dostlarıma dualarım, bana da sıra gelir elbet
hamile duası edilirrr elif sıralasın bizi
ben araştırdım adak iyi ama yapabileceğin bir şey adamalısın. ben hamile kalırsam on yasin okuyacağım diye adadım. inşallah olur da ben de adağımı yerine getiririm. meryem suresini oku canım bir de bol bol dua et insan en azından gerginliğini atıyor.
Haaaay deli kari seniii hemen kan ver uarin bende vercem ins iki katina cikmistir aaaaaa bennsana kusudum bak iyi hatirladim hadi cumleten eeyyy gecelerrrr ben kacarbende yatacağım kızlar malum
rabbim bizede göstercek çift çizgiyi inanıyorum buna dua et bizim için kan test sonucunu bende sabırsızlıkla bekliyorum
Haaaay deli kari seniii hemen kan ver uarin bende vercem ins iki katina cikmistir aaaaaa bennsana kusudum bak iyi hatirladim hadi cumleten eeyyy gecelerrrr ben kacar
Canimmmmm benimmmm Rabbim en hayirli zamanda vercek sana yavrunu sen hic merak etme hem belkide vernistir bende bikac gun once esime adet olcam kesin dedim cok uzuldu bak simdi yukluyummm:))
yok canım ben ameliyat olacağım diye bekliyordum
tilavet secdesi kolay niyet edip direk secdeye gidiyorsun üç kere süphanel rabbiyel ala deyip kalkıyorsun kıyamda durum semi ağna ve ağtana ğufraneke rabbena ve ileykelmesir diyorsun o kaa inşallah biz de en kısa zamanda yaşayacağız bu mutluluğu tatlımcanım bende üç gün oruç tutucam diye adamıştım. eşimden haberim yok.
ama eşim nişanlıyken ayrıldığımızda da barışıp evlenirsek diye adamış, onu kesti
bunu da keser,adanmıştan dönemeyiz.
meryem suresinde tilafet secdesi yapılıyomuş bende onu bilmiyorum
inşallah adaklarımız yerini bulur canımm
kızlar ben yatıyorum
ahh ne güzelll hamile olursam 3 ay kadar saklarım inanki herkesten
içimde doya doya yaşarım önce bi
yükünü yerim senin ya Eki Görüntüle 897181
inşallah canım yaa. mutlu haberleri duyunca ben bile gülümsemeye başladım burda. tabikide paylaşırım büyük bi keyifle
teyze kızını aradım şimdi anneni ara diyor dedim dur
sen buraya takıl hep gülersin sıkıntını, sevincini paylaştıkça rahatlarsın
ayy ne güzell inş bizde nasip eder allh cok sevndm gerckten
Buraya yazdigim ilk gun ettigim duayi hatirla hahahahahahaha:)))))
tilavet secdesi kolay niyet edip direk secdeye gidiyorsun üç kere süphanel rabbiyel ala deyip kalkıyorsun kıyamda durum semi ağna ve ağtana ğufraneke rabbena ve ileykelmesir diyorsun o kaa inşallah biz de en kısa zamanda yaşayacağız bu mutluluğu tatlım
inşallah canım rabbim herkese versin