- 15 Ekim 2013
- 1.050
- 65
- 363
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.681
yarın öğleden sonra saat 3 buçuk civarı kırmızı kartı yicem.ortalamaya vurduğumda da yeni bat 19 ocak.yazın siz oraya.
ateş ölçmüyorum ben bu ay.ama kendimi muayene ettim.rahim aşağıya indi.yarın adet olucak dolayısıyla kısmet.
hadi bakalım bu ay olur inşallah allah yardımcın olsun.
kıskanma kızım seni sormuyor diye.beni daha çok seviyorlar işte
hoş geldin ama sen hamilesin
değiştirmem sen test yaptırsana kan testi.geçen ay gibi olmasın
bana:44::44::44:saat veriyor manyak karıkız dua ederken seni de diyorum hepnasip diyorum hamile olsun nasıl bir şey doğuracak merak ediyorum diyorum inşallah göreceğim
arabanın sallanmasıyla bir şey olmaz kız merak etmeben varım ama bugün kesin düşürdüm çocuğu
inş canım sağolasın...rahim aşağı mı indi nerden anlıyorsun parmakla muayene oluyormuş yoksa o yöntemle mi anlıyorsun
lan yok teste gerek.idrar bile yapmıyorum.yarın adet olcam.sen değiştir laaaağğğn.
Ağzına ortalamayla bi vurucam ki 3 buçuk neymiş göreceksin. Civarıymış.
lan yok teste gerek.idrar bile yapmıyorum.yarın adet olcam.sen değiştir laaaağğğn.
sınav biteli kaç saat oldu sen nerelerde sürtüyon acaba
ediyorum etmem mi tatlım. meryem suresi okuyorum sonra yasin aklıma gelenleri söylüyorum. kim içten istiyorsa ona sağlıklı sıhhatli bebek ver diyorum. inşallah dualarımız kabul olur.bana:44::44::44:
nerden anladın aşağı indiğini?
cıx adet gelmeden değiştirmeeeeeeeeeeeeeeeeem
bilmiyorum valla bittim ben :44:arabanın sallanmasıyla bir şey olmaz kız merak etmezaten senin çocuk yapışır senin gibi azimli olur bence doğuralım hep birlikte
Aaaaaaaa gelmeyim mi yani
geçen ayda öyle diyodun ama hamile çıktın
inatçı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?