- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.641
elif napıyo acaba çok meraktayım şuan Eki Görüntüle 896912
sanane kız.sen beni ne merak ediyorsun kii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elif napıyo acaba çok meraktayım şuan Eki Görüntüle 896912
daha gelmedi bugün... hatun nazlı bugünlerde
benimde sınavım vardı
yeni geldik izmirden arabalarda hopla zıpla anlamadım ağrı mağrı zaten
11 de gittik sabah.8 buçuk gibi geldik
daha gelmedi bugün... hatun nazlı bugünlerde
benimde sınavım vardı
kuzummm ne haber k.çm uc bucuk atıyor korkudan :18: yarın sabah anestezıyle hsg cektırecemmmm
yakaladım seni bu sefer naber gı görmeyeli özlemişim
gıı bugün ayın 15 i yaptın mı test falan.. sırf sana test yaptırmak için geldim bak bu ay da kızlar ben hastalandım yav geçen ay eşim hastaydı bu ay ben ama hasta masta çalışmalar yapmamız lazım
kanama yapıyomuş canım, yanında ped götür dedi bana burdan arkadaşlarım
ağrın içinde ağrı kesici veriyomuş doktor
iyi tatlım senden naber ?
birkaç saat geçsin ovulasyon yapacağım.dün yaptım baya belirgindi ama sabah idrarıyla yaptım
gıı bugün ayın 15 i yaptın mı test falan.. sırf sana test yaptırmak için geldim bak bu ay da kızlar ben hastalandım yav geçen ay eşim hastaydı bu ay ben ama hasta masta çalışmalar yapmamız lazım
ağrı kesici yapmadılar bana ama kahverengi az bir lekelenme geldi benden çok değil
kızım hasta masta çalışacaksın
sonuc hemen belli oluyor mu canım? yarın evde olurum hsgden sonra yazarım sıze..
sonuc hemen belli oluyor mu canım? yarın evde olurum hsgden sonra yazarım sıze..
bu ay 7.günden başladık canım 7 9 11 13 15 17 19 şeklinde çalışacağız mecburuz bi de doktor kontrolumuz var 1 ay sonra sırf hamile kalabilmek için ameliyat oldu eşim sonra doktora ne deriz çalışmadan gelmişsiniz diyecek
iyilik canım nasıl gidiyor bat bekliyorsun sanırım...var mı belirti falan ?
canım o an diyorlar zaten geçti diye ama sonucunu belge olarak o gün alamazsın canım çoğu hastane 3 4 gün sonra veriyor...ama orda olumlu ya da olumsuz ilaç verirken diyorlar zaten geçti kapalı değil gibi...
canım tek değil çift günlerde çalışki 14.güne denk gelsin.birde ben sana 2 günde bir çalışma öneriyorum