- Konu Sahibi mehmetelif
- #5.661
benim yeni batı 19 ocak olarak değiştirebilirsin elif şimdiden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hıc anlayamıyorum kı sızde hastaneler nasıl ışlıyor... sımdı benım gıdecegım ozel hastane ama her branştan 1 dr var.. benım dr um da bu hastanede calısıyor ve hsg yı kendı dr um cekecek sımdı ben baygın oldugum ıcın anlamıcam acık mı deıl ı dıe.. ama ayıldıktan sonra dr uma sordugumda o bılır heralde deil mi rapor cıkmadan?
Önce bir adet ol kadın, adet olmadan batını nasıl hesaplıyorsun.
bat geçti benim canım.adet olmayı bekliyorum.kendimi muayene ettim, bebek yok.
büyük ihtimal yarın yerim kırmızı kartı.sen napıosun ?
Selam mohikanlar benim çatlama oldu zannımca inşallah bu ay tutar
canım bu ay tek günler denk geldi şansa 7.gün başladık çalışmaya 8.gün başlasak 8 10 12.... şeklinde çalışacaktık.. tatlım bizim spermler içerde çok fazla yaşamıyor o yüzden 2 gün ara vermemiz bizim alehimize olur hatta 1 gün arada bile ölüyorlardır belkide o yüzden hamile kalamıyorum...
inş tüm girdiğin sınavları geçersin tatlım..asıl çalışma sınavların ne alemde bat mı bekliyorsun çalışma mı yapıyorsunuz
inş olmazsın adet canım dur bakalım gün doğmadan neler doğar...geçen ay da aynılarını diyordun...ateş ölçümü yapıyor musun? ne yapayım tatlım yumurtlama dönemlerim geldi değerlendirmeye çalışıyorum ..geçen ay hiç çalışmadan koca ayı boş geçirdim çok sıkıcıydı hiç bir umut olmadan bekledim..inş bu ay çalışmalar aksamadan ilerler
Önce bir adet ol kadın, adet olmadan batını nasıl hesaplıyorsun.
saat veriyor manyak karı kız dua ederken seni de diyorum hepnasip diyorum hamile olsun nasıl bir şey doğuracak merak ediyorum diyorum inşallah göreceğimyarın öğleden sonra saat 3 buçuk civarı kırmızı kartı yicem.ortalamaya vurduğumda da yeni bat 19 ocak.yazın siz oraya.
Herkese iyi aksamlarrrrrrrr ben geldim
sanane kız.sen beni ne merak ediyorsun kii
saat veriyor manyak karı kız dua ederken seni de diyorum hepnasip diyorum hamile olsun nasıl bir şey doğuracak merak ediyorum diyorum inşallah göreceğim
ateş ölçmüyorum ben bu ay.ama kendimi muayene ettim.rahim aşağıya indi.yarın adet olucak dolayısıyla kısmet.
hadi bakalım bu ay olur inşallah allah yardımcın olsun.
kızım daha yeni geldik eve 1 saat anca oluyor
Hamile yok mu yeni hamile olunca heyecan oluyor