Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

evet tatlım bilirler sorarsın sen ayılınca açık mı kapalı mı falan diye..inş sorunsuz geçer hsgen...

Son düzenleme:
bat geçti benim canım.adet olmayı bekliyorum.kendimi muayene ettim, bebek yok.
büyük ihtimal yarın yerim kırmızı kartı.sen napıosun ?

inş olmazsın adet canım dur bakalım gün doğmadan neler doğar...geçen ay da aynılarını diyordun...ateş ölçümü yapıyor musun? ne yapayım tatlım yumurtlama dönemlerim geldi değerlendirmeye çalışıyorum ..geçen ay hiç çalışmadan koca ayı boş geçirdim çok sıkıcıydı hiç bir umut olmadan bekledim..inş bu ay çalışmalar aksamadan ilerler

o zamana bekle 10 dan devam et/fazla yaşamiyorsa yumurtlama günün kaçmış oluyor

inş tüm girdiğin sınavları geçersin tatlım..asıl çalışma sınavların ne alemde bat mı bekliyorsun çalışma mı yapıyorsunuz

sağol canım. bat 18 inde, çalışma bitti çoktan. regl belirtilerim çoğaldı.
inat ettim herkes hamile kalmadan ben kalmıcam

ateş ölçmüyorum ben bu ay.ama kendimi muayene ettim.rahim aşağıya indi.yarın adet olucak dolayısıyla kısmet.
hadi bakalım bu ay olur inşallah allah yardımcın olsun.

yarın öğleden sonra saat 3 buçuk civarı kırmızı kartı yicem.ortalamaya vurduğumda da yeni bat 19 ocak.yazın siz oraya.
saat veriyor manyak karı kız dua ederken seni de diyorum hepnasip diyorum hamile olsun nasıl bir şey doğuracak merak ediyorum diyorum inşallah göreceğim

ateş ölçmüyorum ben bu ay.ama kendimi muayene ettim.rahim aşağıya indi.yarın adet olucak dolayısıyla kısmet.
hadi bakalım bu ay olur inşallah allah yardımcın olsun.

inş canım sağolasın...rahim aşağı mı indi nerden anlıyorsun parmakla muayene oluyormuş yoksa o yöntemle mi anlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…