Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

yeni geldik izmirden arabalarda hopla zıpla anlamadım ağrı mağrı zaten
11 de gittik sabah.8 buçuk gibi geldik

gıı bugün ayın 15 i yaptın mı test falan.. sırf sana test yaptırmak için geldim bak bu ay da kızlar ben hastalandım yav geçen ay eşim hastaydı bu ay ben ama hasta masta çalışmalar yapmamız lazım

birkaç saat geçsin ovulasyon yapacağım.dün yaptım baya belirgindi ama sabah idrarıyla yaptım

kızım hasta masta çalışacaksın

bu ay 7.günden başladık canım 7 9 11 13 15 17 19 şeklinde çalışacağız mecburuz bi de doktor kontrolumuz var 1 ay sonra sırf hamile kalabilmek için ameliyat oldu eşim sonra doktora ne deriz çalışmadan gelmişsiniz diyecek

Son düzenleme:
sonuc hemen belli oluyor mu canım? yarın evde olurum hsgden sonra yazarım sıze..

canım o an diyorlar zaten geçti diye ama sonucunu belge olarak o gün alamazsın canım çoğu hastane 3 4 gün sonra veriyor...ama orda olumlu ya da olumsuz ilaç verirken diyorlar zaten geçti kapalı değil gibi...

canım tek değil çift günlerde çalışki 14.güne denk gelsin.birde ben sana 2 günde bir çalışma öneriyorum

canım o an diyorlar zaten geçti diye ama sonucunu belge olarak o gün alamazsın canım çoğu hastane 3 4 gün sonra veriyor...ama orda olumlu ya da olumsuz ilaç verirken diyorlar zaten geçti kapalı değil gibi...

ben hıc anlayamıyorum kı sızde hastaneler nasıl ışlıyor... sımdı benım gıdecegım ozel hastane ama her branştan 1 dr var.. benım dr um da bu hastanede calısıyor ve hsg yı kendı dr um cekecek sımdı ben baygın oldugum ıcın anlamıcam acık mı deıl ı dıe.. ama ayıldıktan sonra dr uma sordugumda o bılır heralde deil mi rapor cıkmadan?

canım tek değil çift günlerde çalışki 14.güne denk gelsin.birde ben sana 2 günde bir çalışma öneriyorum

canım bu ay tek günler denk geldi şansa 7.gün başladık çalışmaya 8.gün başlasak 8 10 12.... şeklinde çalışacaktık.. tatlım bizim spermler içerde çok fazla yaşamıyor o yüzden 2 gün ara vermemiz bizim alehimize olur hatta 1 gün arada bile ölüyorlardır belkide o yüzden hamile kalamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…