- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.421
küstahhh.... en çok en en en çok ben hamileyim
4a5b77 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ahada ateş..nasip hanım yok diye bende komşu yopiğe gidiyom..
öldürecem bu karuyu:104::104::104::104::104:..nerde bu nasip
kızlar sonucum çıkmış ikiye katlamış 657 olmuş doktor çok ii dedi
Canım babaannem rahatsızdı okumuşsundur belki 1 ay önce
çarşamba günüde kaybettik maalesef.
yoğunluktan gelemedim, şimdide sırf biraz kafamı dağıtayım die bakınıyorum öle
kızlar sonucum çıkmış ikiye katlamış 657 olmuş doktor çok ii dedi
hiçde bilem benen çok hamileyim...benim hamileliğim senin hamileliğin döver..naberrrrboşuna dalaşmayın yaaa hamiledeğilsiniz sizzz
hem belirtiniz bile yok. halbuki benim var... canım istanbul çekiyo yaani daha ne olsun.. bişey daha vardı ama onu unuttum şuan.
gözün artarak çoğalsın odeğerler..sen bana dua et bacısı..kızlar sonucum çıkmış ikiye katlamış 657 olmuş doktor çok ii dedi
sus kız töbe de.. hem olabilir bi düşüş nolmuşay çok mu düşmüş ne :S
ay çok mu düşmüş ne :S
kızlar ACİL BIRSEY DIYIN DUN SMEAR TESTINDEN HEMEN SONRA KAN GELDI DR NORMAL DEDI AMA 4 5 SAAT SONRA KAHVERENGI LEKELENME GELDI ADET GUNUM DIYE OLRUM UYSANDIM AMA HLA GELEN GİDEN YOK KAFAM KARISTI SIMDI
kızlar öğlen sağlık ocağına gittim 2.çizgi silikti,pazartesi günü hastaneye gidicem kan vermek için için inşlh sonuçlarım yükselir dua edin
kızlar ACİL BIRSEY DIYIN DUN SMEAR TESTINDEN HEMEN SONRA KAN GELDI DR NORMAL DEDI AMA 4 5 SAAT SONRA KAHVERENGI LEKELENME GELDI ADET GUNUM DIYE OLRUM UYSANDIM AMA HLA GELEN GİDEN YOK KAFAM KARISTI SIMDI
kızlar öğlen sağlık ocağına gittim 2.çizgi silikti,pazartesi günü hastaneye gidicem kan vermek için için inşlh sonuçlarım yükselir dua edin
inş. canım güzel haberler verirsin bizlere
inşallah hayatım dua ediyorum hepimize zaten,bişey sorucam acaba hafta sonu gitsem hastanede acilde kan testi yapıyorlarmı ?
bende smear testi iki kere verdim ama kanama olmadı..eğer adetin yakınsa rahim duvarları kalınlaştığı için
test ten sonra lekelenme olur..
canım senin bat ne zamandı bende smear testi yaptırmıştım ama kan gelmemişti
tam olarak bilmiyorum ama yapıyolar diye duymuştum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?