- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.401
hiç anlamadım cnm 3 aylık evlidim bi baktım hamileyim..
geçenyıl 12 haftalık öldü karnımda..o bebeğe hap kullanıyodum..doğum kontrol habı..
habı bıraktım yarıda adet oldum hemen sonrada hamiş oldumm.
ama şimdide ne ettiysem olmuyo
iki sene olacak..ama hayırlı sağlıklı olsun bekliyom bişi olmaz
canım klomenle ne kadar büyüklüğe ulaşıyor onla olmuyosa iğneler var karından yapılıyo onlardan versin
çok şükür hamile kalabiliyosun ama..doktoruna git bu sefer iğne iste iğne versin sana bence aşılama yaptır şansı %70 onun..yakın zamanlar inş senden de güzel haberler alacağız
kız benim yum büyüyo hiç sorunsuz
mayıs da olmuştum en son..iki yum oldu biri 17 biri 19 mm iğne verdi..vurduk iğneyi..36. saatte ilişki olsun dedi oldu ama
yine boş çıktık..
haziranda sadece yum takibi yaptı..ilaçsız bi yum büyüdü...18 mm oldu..ilaç verdi..önümüzde hafta gün aşırı ilişki dedi..
oda olmadı..
ben iğneyi vurdurunca mantar gibi bi akıntım olduparça parça dökülüyo..sanki beyaz regli oldum..
ilşki çok zor oldu..onun için başka bi yol bulatım dedim.
kız aşılama merkezinen artık işim bitti..eşim dr kavga etti artık gitmemde zaten çok gıcıklardı
zaten herşey normal ama olmuyo..,
sebepsiz infertilite diyolar..olacakta bakalım ne zaman
hepimizin değişik işte canım bende yumurta tembelliği vamış işte ilaçla güzel büyüyo iğnede oluyorum ama iki seferdede olmadı bakalım bu sefer hsg den sonra işe yarıcak mı kısmet
hepimizin değişik işte canım bende yumurta tembelliği vamış işte ilaçla güzel büyüyo iğnede oluyorum ama iki seferdede olmadı bakalım bu sefer hsg den sonra işe yarıcak mı kısmet
olur inşallah merak etme iki çocuk doğurmuşsun..
hsg sonrası bende umutluyum..bu ay olur bence
hsg sende çekilmiştin dimi canım
evt ben eylülde çektirdim
ediyorum canım burdaki arkadaşlarıma en yakın zamanda bebişler gelsin tüm isteyenlere rabbim versin
Çekil aradan gız, ben senden tecrübeli hamileyim. Ben ayağımı sürüdüm dua ettim herkes hamile kalacak. Sonra üstüne alınma bakın ben dua ettim oldu diye saçını başını yolarım
bana ayrı dua et bol bol dua et
bana ayrı dua et bol bol dua et
hoş geldin canım nasılsın gelmiyosun artık göremiyorum seni
napıyon canım test yaptın mı :26::26::26:
ula deli karu hımmm ee nedir..
.bişi de yazmaya bile mecali yok sanki.:126::126::126::126::126::126:.ellerin kırılmışmı:13:
sende varmı giden gelen ..
ohhh beeetahlıl sonuclarım nasıl senınde yaptılarmı pekı
Ediyorum canım benim etmez miyim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?