Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

üşüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

aha ahh benimkide o kadar özlemiş ki beni tam 1 hafta önceden geldi sağolsun:))

valla doktorlara inat hamile kal kız bu ay.olay olur ama haaa:)))

Masallah bizimkiler umit bile verdirtmiyor bize gicik kirmizi

Benim teyzemle esinde sorun yoktu sebebsiz infertilite demisler 7 sene olmadi tedaviyle en son tup icin randevu aldilar doktora gitti hamile cikti.Ama Allah kimseye oyle yapmasin her hamileliginde bi yakin akrabamiz vefat etti herkes dedi artiik sen cocuk yapma hemde en cok gormek isteyen kisiler vefat etti sanki Allahim benim canimi alda ona cocuk ver demisler gibi

gitme şekerimmmm.yok pabuç mabuç yaaa.sınav iş ev güç.uğraşıyorum

Yok kuzum ben gitmem biyere

üşüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Canim yaa kalin giyin.Esine soyle isitsin seni bence

EVİMİZ SOĞUK CANIM ISINMIYOR maalesef.o maç izliyor ben size bakıyorum

EVİMİZ SOĞUK CANIM ISINMIYOR maalesef.o maç izliyor ben size bakıyorum

Ya bu erkekler mactan ne anliyor arkadas delirecegim yakinda sabah aksam mac mac gina geldi.Masaustu bil.varsa al bi kocaman battaniye sar kendini oyle otur.Laptopsa gir yorganin altina suan benim yaptigim gibi oyle yaziyorum size

Ya bu erkekler mactan ne anliyor arkadas delirecegim yakinda sabah aksam mac mac gina geldi.Masaustu bil.varsa al bi kocaman battaniye sar kendini oyle otur.Laptopsa gir yorganin altina suan benim yaptigim gibi oyle yaziyorum size

dün diyor ki eskiden çok kızardım maç izleyenlere ama alıştım çok zevkli bir şey

inşallah tatlım yaaa her ay öyle diyorum ama inşallah bu ay olur
inşallah tatlım...

Kizlar ben cikiyorum yaa hic halim gucum yok evde kimsecikler yokken biraz uyuyayim diyorum herkes gelene kadar.uyuyamamda en azindan uzanayim sonra gorusuruz Elifcim benim bati unutma ok.optum iyi

Her yerde oldguu gıbı buradada gruplasma mevcut kımse cevap vermemıs bana neyse kızlar benı batı sılın gıtsın
bencvp yazdım sen tekrar dönmedin sayfa 521 bi bak
gruplaşma filan yok. istersen sileriz problem de yok ama ben anlamam onlardan neyine cevap vereyim
kız yok yazdım kendisidaha görmedimi bilmiyom cvp vermedi..bende hiç anlamam kistten ama sordum yine

Kizlar ben cikiyorum yaa hic halim gucum yok evde kimsecikler yokken biraz uyuyayim diyorum herkes gelene kadar.uyuyamamda en azindan uzanayim sonra gorusuruz Elifcim benim bati unutma ok.optum iyi

hadi gözün aydın yeni bat belli olmuş son batın olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…