- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.021
aynen canım ben kendimi 15 aralığa adapte etmiştim 20 aralığa çok var o kadar bekleyemem hatta 15 aralık günü sen kan testi falan yaptır garanti olsun
bugün gittim .benim doktor benimle uğraşmak istemiyor. birkez düşük yaptığım için hamile kalabiliyorsun bir kaç ay daha dene akışına bırak diyor. adetinin ikinci günü gel demişti bugün gittim kan tahlili falan ama öğleden sonra toplantısı varmış ,cuma günü birdaha uğrarım ama aynı şeyi diyecek git birkaç ay dene. bizimki çok iyimser
bugün gittim .benim doktor benimle uğraşmak istemiyor. birkez düşük yaptığım için hamile kalabiliyorsun bir kaç ay daha dene akışına bırak diyor. adetinin ikinci günü gel demişti bugün gittim kan tahlili falan ama öğleden sonra toplantısı varmış ,cuma günü birdaha uğrarım ama aynı şeyi diyecek git birkaç ay dene. bizimki çok iyimser
neymiş o marifetler ay
tahmin edemedim şindi
eee hamile kalmışsın az değil miydi sizin spermler?nasıl oldu?Ben bu drlari anlamiyorum yaa bende evlendigim aydan hamile kaldim dusuk olunca benim kontrollerim yapildi temiz cikti hic bekletmeden esimden sperm tahlili istedi ve zaman kaybetmeden sorunu ogrenmis olduk... niye bekletiyorlar ki tum kontrilleri yapmadan anlamiyorum.. sen israrci ol tatlim dr una :)))
benimkilerde erken filan dediler ama ben ısrar ettim iyiki de etmişim.düşüğün kaç aylıktı?ne zaman oldu?
kızım yap besleneyim ki hamile kalayım alla alla
eee hamile kalmışsın az değil miydi sizin spermler?nasıl oldu?
Ben bu drlari anlamiyorum yaa bende evlendigim aydan hamile kaldim dusuk olunca benim kontrollerim yapildi temiz cikti hic bekletmeden esimden sperm tahlili istedi ve zaman kaybetmeden sorunu ogrenmis olduk... niye bekletiyorlar ki tum kontrilleri yapmadan anlamiyorum.. sen israrci ol tatlim dr una :)))
seni kocan yaşasın Eki Görüntüle 892560
ay ben çok huzursuzum,şu an suç işliyo gibiyim,
bu kadın hiç ders çalışmıyo bende tembel oldum senin yüzünden
geçen yıl aralık 17 de düştü , 7 haftalıktı evlendim hemen hamile kaldım ama ben antibiyotik falan içmiştim birde ev telaşı falan tutunamadı demek ki(
ısrar edemiyorum ki adam öyle bir konuşuyor bir şey diyemiyorum. sonuçta tedaviyi yapacak o ve gidebilecek tek seçenek doktor da o
öyle işte bir daha doktora gitmicem uzunca bir süre .
Yaaa tatlim cok azdi 12 milyondu ama iclerinden bi tane azgin cikti yumurtayi dolledi ama iste yapisi bozukmus tutunamadi gicik sey oraya gitmeyi basarmissin yumurtayi delip dollemissin barii sonunuda getirseydi haspamm :)) sumdide 150 milyon olmus ama zahmet edip gitmyolar yumurtalara..
ya diyorki zamana bırak falan . önceden de 1 yılın dolsun diyordu, e doldu gidiyorum bu seferde biraz zaman diyor çok uğraşacaksın falan fişman işine gelmiyor o yüzden uzun bir süre doktora gitmeyecem , memlekete gidince bildiğim doktora görünecem . bu adamdan bana fayda yok
ya sen benim testlerimi yap de.olur mu hiç öyle.gerzek doktor
adam binbaşı :)))) insan trip falanda atamıyor :))
yaşıyor zaten
git çalış kızım banane kolundan mı çekiyorum seni?
nasıl oldu 15 ten 150?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?