Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bat gelmeden kırmızı geldi:26::26::26::26:
bence en güzeli bat gecseydi kendini hamiş sansaydın dahamı iyidi..
hepimizin piskolojisi bozuldu ama gecer az daha sabır

dün birden kahve leke geldi hıh galiba hamileyim dedim.gece elim karnımda uyudum.sabah,artık hamileyim iyi beslenmem gerek deyim çok iyi bir kahvaltı yaptım veee mutlu son:)

dün birden kahve leke geldi hıh galiba hamileyim dedim.gece elim karnımda uyudum.sabah,artık hamileyim iyi beslenmem gerek deyim çok iyi bir kahvaltı yaptım veee mutlu son:)

canım bu ay hepimizde var bi acaiplik bende üç gün gecikmeli oldum :26:

ben geçen yıl 40 gün olmuş halen kırmızı yok..tmm dedim hamişim dr gideyim vitamin ilacı yazsın
bide göreyim bebişimi..dr bi gittim ultrasonla baktı sen hamile değilsin demezmi..
kadına diyom iyi bak görmemişsindir..
olur böyle olaylar nedelim allahtan gelen başımızın üstüne

kızlar bana yardımcı olun gecelerı kasıgımda gaz sancısı kasık agrısı gıbı degısık rahatsız edıcı agrı oluyor hala olmadım bugun yarın olmam gerekyor koyu kıvamlı akntım var ne yapmalıyım 3 gun once ıdrar testım negatıftı

canım bu ay hepimizde var bi acaiplik bende üç gün gecikmeli oldum :26:
çok mu stres yapıyoruz acaba???

ayy yaa:))kendimizi kaptırmasak iyi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…