Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

böylesi senin için daha hayırlı olmuş canım benimmm
düşük olsaydı daha çok üzülürdük emin ol
bu aralar az girince sen, fazlaca üzüldüğünü düşündüm
ama ben senin en kısa zamanda hamile kalacağına inanıyorum
sen aslan gibi iki çocuk doğurmuşsun

gözün aydın cnm hadi hayırlısı olsun inş. bi heberi daha ne güzellll istiyorummmmm

kırmızın geliyomuşans bacım nasip işi..önümüzdeki aya hepberaber yeniden çalışacaz
bizler artık kardeş olduk burda..

tebrik ederim ama
çok kıskandım

egemenhalit sana da selamlar tatlım

akşam gelmedin

bacım kapda kaldım..kızı almaya aşağı indim..ahantarı almadan kapıyı çekmişim.sekizbuçukta koam geldi ozamana kadarda komşuda oturdumsanada selam olsun cnm ...

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm..kaç yıllık evlisin..hamiş olmak için bi yöntem denedinmi:44::44::44::44:

canım ben 3 aylık evliyim biraz erken oldu:)) ama yaşım 26, otuz olmadan bu işi bitirmem lazım hayırlısıyla.. aslında ilk denemede oldu ama şöyle söylim adetten 14 ve 15 gün sonra denedim bir de o ay sürekli sıcak banyo yapıyordum banyado uzun süre sıcak suda kalıyordum

hımmm:26::26::26::26:sıcak suda oturma oldumu..
gerçi kış bu soğukta banyo bile yapasım yok
tekrar hayırlı olsun

nasıl yani ilişkiden öncemi sonramı?

ewt cnm hesaplarıma göre dündü ve hissettim zaten normalde 13 yada 14. gün oluyo bu gün emin olmak için çalışma yapıcaktık ama hayırlısı diyelim elbet çift çizgiyi görürüz

görür elbet bigün..kız sende bi kapı arasında falan deneme yap napalım mecburrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…