- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.880
- 248
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.621
günaydın canlarım beni merak etmişsiniz sğl un dün dr da geçti günüm dr hanım ameliyata girdi çıkamadı bende ordan eve gittim
sizlere haber veremedim sonuç malesaf negatif adet bitince çalışmalara son hız devam sizleri seviyorummm
Allah razı olsun cnm...inş. bakalım neler olacak bu ay hayırlısı Allahtan Rabbim ne derse o olur
herkese merhabalar hamile olanlara sağlıklı günler olmayanlara da en hayırlısından bebişler diliyorum. benim de adet 8 gün geçti test yaptım pozitif . hayırlısı bakalım doktora gitmek lazım biraz daha bekleyeyim diyorum. ilk hamileliğim cok heyecanlıyım
kırmızın geliyomuKizlar sanirim benim kirmizi geliyor bugun gordum minicik akintimin icinde zaten gecen ay ayin 11inde olmustum kesin geliyor yuzde yuz eminim bu aksamda esim diyorki calismadan sonra yatsana niye kalkiyorsun dedim dusa gircem nasilsa hasta olacagim biliyorum nasil biliyosun dedi bende gordum biraz dedim yine bos yine boss
Stres,yorgunluk,cok calismak(bedenen),az uyku,duzensiz yetersiz beslenme,genetik,sigara ve alkol,vs vs daha da cogaltabilirim
Olur valla fazla bile olur bizimde oyle her ay 300-400 dolar elektrik,gaz 1500 mortgage ee evin ihtiyaclari biyandan ben iste niye ayri eve cikamiyorum korkudan hayat cok pahali cunku ben onu cok iyi anliyorum
Bizimde
Benimde az kaldi dun oynattim cildirdim iste
Saol cnm ben bu isten kurtulmadigim surece bana o iste huzur yook
Ne guzel bak 3.yu yapacaksin ablam bebek istiyorum bebek yok gelmiyor bana baksana kusmus
tebrik ederim amaherkese merhabalar hamile olanlara sağlıklı günler olmayanlara da en hayırlısından bebişler diliyorum. benim de adet 8 gün geçti test yaptım pozitif . hayırlısı bakalım doktora gitmek lazım biraz daha bekleyeyim diyorum. ilk hamileliğim cok heyecanlıyım
egemenhalit sana da selamlar tatlım
akşam gelmedin
başınız sağolsun..adamda tam zamanında ölmüş.olsun yum gününü biliyosan umutlan..
hayırlı olsun cnm..kaç yıllık evlisin..hamiş olmak için bi yöntem denedinmi:44::44::44::44:
tebrik ederim ama
çok kıskandım
bacım kapda kaldım..kızı almaya aşağı indim..ahantarı almadan kapıyı çekmişim.sekizbuçukta koam geldi ozamana kadarda komşuda oturdum sanada selam olsun cnm ...
canım ben 3 aylık evliyim biraz erken oldu:)) ama yaşım 26, otuz olmadan bu işi bitirmem lazım hayırlısıyla.. aslında ilk denemede oldu ama şöyle söylim adetten 14 ve 15 gün sonra denedim bir de o ay sürekli sıcak banyo yapıyordum banyado uzun süre sıcak suda kalıyordum
canım ben 3 aylık evliyim biraz erken oldu:)) ama yaşım 26, otuz olmadan bu işi bitirmem lazım hayırlısıyla.. aslında ilk denemede oldu ama şöyle söylim adetten 14 ve 15 gün sonra denedim bir de o ay sürekli sıcak banyo yapıyordum banyado uzun süre sıcak suda kalıyordum
hımmm:26::26::26::26:sıcak suda oturma oldumu..
gerçi kış bu soğukta banyo bile yapasım yok
tekrar hayırlı olsun
ilahi kız şaşkın mısın sen
boynuna iple as
evet bende güne duygusal başladım
iki hamile haberi bende zafiyet yaptı şu an Eki Görüntüle 890028
hahahah kıs hakkaten bende bi zor gelio kışın banyo yapmak varya ölüm ölüm
ewt cnm hesaplarıma göre dündü ve hissettim zaten normalde 13 yada 14. gün oluyo bu gün emin olmak için çalışma yapıcaktık ama hayırlısı diyelim elbet çift çizgiyi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?