Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kizlar sanirim benim kirmizi geliyor bugun gordum minicik akintimin icinde zaten gecen ay ayin 11inde olmustum kesin geliyor yuzde yuz eminim bu aksamda esim diyorki calismadan sonra yatsana niye kalkiyorsun dedim dusa gircem nasilsa hasta olacagim biliyorum nasil biliyosun dedi bende gordum biraz dedim yine bos yine boss

başka sebebi oluyor mu sperm azlığının?

Stres,yorgunluk,cok calismak(bedenen),az uyku,duzensiz yetersiz beslenme,genetik,sigara ve alkol, vs vs daha da cogaltabilirim

bu ne be 500 elektrik mi olur 300 telefon mu olur.100 belediye ne için?

Olur valla fazla bile olur bizimde oyle her ay 300-400 dolar elektrik,gaz 1500 mortgage ee evin ihtiyaclari biyandan ben iste niye ayri eve cikamiyorum korkudan hayat cok pahali cunku ben onu cok iyi anliyorum

yine iyi ama sayısı yaa. bizim 5 milyon

Bizimde

amaaaaaaaaaaaaaaaaaan canim boşver.benim işyerimdekileri bir görsen.oynatmama az kaldı
neyi diye sorma sorma

Benimde az kaldi dun oynattim cildirdim iste

Ah ah o is yerindekiler hele hele o cadı karılar yok mu deli ederler insanı.gecmis olsun valla

Saol cnm ben bu isten kurtulmadigim surece bana o iste huzur yook

Ne guzel bak 3.yu yapacaksin ablam bebek istiyorum bebek yok gelmiyor bana baksana kusmus

günaydın çıtır anne adayımıss
gece yatmıyon sabah kargalarla uyanıyon hatun

Günaydın yavru kuşşş. Hiç sorma ne olcak bu halim. Duruşmaya gitmeden son son kaynatıyom burda Ama çok halsizim ha evden işe iki adım yolu zor yürüdüm Halsizim ama uyuyamıyorum. Sen nabıyon bu saatte gıız

takviye ilaçlar verdi mi doktor canım,
folik asit dışında kalsiyum.demir eksikliği için veriyolar ya.
uyuki dinlen canım, mesleğin neydi?
ben ders çalışıyorum güya bu saatte

günaydın canım sonuç negatif normal adet olmuşum dün günüm hastanede geçti dr ameliyata girmiş bi türlü dr u göremedim bu sabah tekrar gittim

ohh iyi düşük olmasında normal adet ol..
bende gelen giden yok daha..yarın bat bakalım..ama dünki test negatif çıktı diye dünde canım çok sıkıldı...
akşam kızımı almak için aşağı indim servis geldi..o kafayla kapıyı çekip çıkmışım..anahtar içerde kaldı..saat 18.00 dan
taaa 20.30 da eşim geldi açtı kapıyı..komşuda geçti akşamım..

Son düzenleme:
ne oldu cnm sonuçların evde yoktum inan aklım hep sendeydi :18: inş. hayırlı haberlerle gelirsin
bu arada kızlar bu topiğe ne oldu ya ce deyip kaçıyolar :26:

Ne oldu? Aklım fikrim sende kaldiiiiii

kızlar günaydın ; beni düşünmenize çok mutlu oldum sevilmek , düşünülmek gerçekten çok güzel Allah razı olsun hepinizden

sonuç normal adet olmuşum artık adetim bitince çalışmalara devam hepinizi çok seviyorum siz olmasanız bu kadar çabuk atlatamazdım herhalde

kırmızı çizgimiz yoksa da umudumuz var..önümüzdeki maçlara bakalım..dr gidecenmi yum takibi için..

iyi akşamlar kızlarrrr
papatyadan haber yok galiba
jonguil sen yoktun sanki bi kaçgündür, nerelerdesin canım ??

papatyam kırmızıları görmüş ama doktoru düşük olabilir kana bakalım demiş
kan sonucunu aldı ama haber etmedi henüz canım

günaydın canlarım beni merak etmişsiniz sğl un dün dr da geçti günüm dr hanım ameliyata girdi çıkamadı bende ordan eve gittim

sizlere haber veremedim sonuç malesaf negatif adet bitince çalışmalara son hız devam sizleri seviyorummm

günaydın cnm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...sıkma canını... bendede çalışmalar devam ediyodu aslında bu günde çalışma olacaktı ama bu sabah eltimin babası vefat etti sabah hastanedeydik az önce geldim bende eve... o yüzden çalışmaya ara vericez.. bu ay benimde ümitler suya düştü sanırım... gerçi dün yumurtlama günümdü hissettim pazar gece çalışma olmuştu dünde baya akıntım oldu heralde yumurtladım inş. tutar bakalım... bizde seni çok seviyoruz cnm

başınız sğl sun canım Allah rahmet eylesin yumurtlama günlerinse inş. tutar canım sizden bari iyi haberler alalım bu ay

olur cnm Allah'ın izniyle olur sabır birazcık kıss o melekk melekkk küsermi sana hiçç sen bol bol dua et herşey dua üzerine biliyosun:116:

herkese merhabalar hamile olanlara sağlıklı günler olmayanlara da en hayırlısından bebişler diliyorum. benim de adet 8 gün geçti test yaptım pozitif . hayırlısı bakalım doktora gitmek lazım biraz daha bekleyeyim diyorum. ilk hamileliğim cok heyecanlıyım

başınız sağolsun..adamda tam zamanında ölmüş.olsun yum gününü biliyosan umutlan..

hayırlı olsun cnm..kaç yıllık evlisin..hamiş olmak için bi yöntem denedinmi:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…