- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.601
başka sebebi oluyor mu sperm azlığının?
bu ne be 500 elektrik mi olur 300 telefon mu olur.100 belediye ne için?
yine iyi ama sayısı yaa. bizim 5 milyon
amaaaaaaaaaaaaaaaaaan canim boşver.benim işyerimdekileri bir görsen.oynatmama az kaldı
neyi diye sorma sorma
Ah ah o is yerindekiler hele hele o cadı karılar yok mu deli ederler insanı.gecmis olsun valla
hadi be daha yaşın 25 en güzel yaş tadını çıkar... bak bana ben de kendimi 18 lik sanıyorum 3. çocuğu yapacam daha :18: yazmış olduğun mesaj çok kısa dio delirtti beni bu ya olan ikonu kullandım yaf daha ne istiyonnnnn
Eki Görüntüle 889815
Kızlar bu da certain marka testin sabahı idrarda yapılmış sonucu. Belirginleşti sanıyorum var. Kan testi yaptıracağım fakat ne kadar sürede çıkar acaba sonucu
günaydın çıtır anne adayımıssHastaneden hastaneye değişir ama özellerde en geç 2 saate çıkıyor. Hayırlı olsun
günaydın çıtır anne adayımıss
gece yatmıyon sabah kargalarla uyanıyon hatun
Günaydın yavru kuşşş. Hiç sorma ne olcak bu halim. Duruşmaya gitmeden son son kaynatıyom burdaAma çok halsizim ha evden işe iki adım yolu zor yürüdüm Halsizim ama uyuyamıyorum. Sen nabıyon bu saatte gıız
canım ne yaptın sonucu aldınmı merak ettim seni..
günaydın canım sonuç negatif normal adet olmuşum dün günüm hastanede geçti dr ameliyata girmiş bi türlü dr u göremedim bu sabah tekrar gittim
ne oldu cnm sonuçların evde yoktum inan aklım hep sendeydi :18: inş. hayırlı haberlerle gelirsin
bu arada kızlar bu topiğe ne oldu ya ce deyip kaçıyolar :26:
Ne oldu? Aklım fikrim sende kaldiiiiii
kızlar günaydın ; beni düşünmenize çok mutlu oldum sevilmek , düşünülmek gerçekten çok güzel Allah razı olsun hepinizden
sonuç normal adet olmuşum artık adetim bitince çalışmalara devamhepinizi çok seviyorum siz olmasanız bu kadar çabuk atlatamazdım herhalde
iyi akşamlar kızlarrrr
papatyadan haber yok galiba
jonguil sen yoktun sanki bi kaçgündür, nerelerdesin canım ??
papatyam kırmızıları görmüş ama doktoru düşük olabilir kana bakalım demiş
kan sonucunu aldı ama haber etmedi henüz canım
kızlar günaydın ; beni düşünmenize çok mutlu oldum sevilmek , düşünülmek gerçekten çok güzel Allah razı olsun hepinizden
sonuç normal adet olmuşum artık adetim bitince çalışmalara devamhepinizi çok seviyorum siz olmasanız bu kadar çabuk atlatamazdım herhalde
kırmızı çizgimiz yoksa da umudumuz var..önümüzdeki maçlara bakalım..dr gidecenmi yum takibi için..
günaydın cnm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...sıkma canını... bendede çalışmalar devam ediyodu aslında bu günde çalışma olacaktı ama bu sabah eltimin babası vefat ettisabah hastanedeydik az önce geldim bende eve... o yüzden çalışmaya ara vericez.. bu ay benimde ümitler suya düştü sanırım... gerçi dün yumurtlama günümdü hissettim pazar gece çalışma olmuştu dünde baya akıntım oldu heralde yumurtladım inş. tutar bakalım... bizde seni çok seviyoruz cnm
Kizlar sanirim benim kirmizi geliyor bugun gordum minicik akintimin icinde zaten gecen ay ayin 11inde olmustum kesin geliyor yuzde yuz eminim bu aksamda esim diyorki calismadan sonra yatsana niye kalkiyorsun dedim dusa gircem nasilsa hasta olacagim biliyorum nasil biliyosun dedi bende gordum biraz dedim yine bos yine boss
Stres,yorgunluk,cok calismak(bedenen),az uyku,duzensiz yetersiz beslenme,genetik,sigara ve alkol,vs vs daha da cogaltabilirim
Olur valla fazla bile olur bizimde oyle her ay 300-400 dolar elektrik,gaz 1500 mortgage ee evin ihtiyaclari biyandan ben iste niye ayri eve cikamiyorum korkudan hayat cok pahali cunku ben onu cok iyi anliyorum
Bizimde
Benimde az kaldi dun oynattim cildirdim iste
Saol cnm ben bu isten kurtulmadigim surece bana o iste huzur yook
Ne guzel bak 3.yu yapacaksin ablam bebek istiyorum bebek yok gelmiyor bana baksana kusmus
evet canım gidicem yarın olmassan sende bi test daha yap
başınız sğl sun canım Allah rahmet eylesin yumurtlama günlerinse inş. tutar canım sizden bari iyi haberler alalım bu ay
günaydın cnm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...sıkma canını... bendede çalışmalar devam ediyodu aslında bu günde çalışma olacaktı ama bu sabah eltimin babası vefat ettisabah hastanedeydik az önce geldim bende eve... o yüzden çalışmaya ara vericez.. bu ay benimde ümitler suya düştü sanırım... gerçi dün yumurtlama günümdü hissettim pazar gece çalışma olmuştu dünde baya akıntım oldu heralde yumurtladım inş. tutar bakalım... bizde seni çok seviyoruz cnm
herkese merhabalar hamile olanlara sağlıklı günler olmayanlara da en hayırlısından bebişler diliyorum. benim de adet 8 gün geçti test yaptım pozitif . hayırlısı bakalım doktora gitmek lazım biraz daha bekleyeyim diyorum. ilk hamileliğim cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?