- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.521
herkes çok korkutuyo ama
aslında çeken doktora göre değişiyomuş
benimde doktor seçme şansım yok. riske giremem
aneztesi isterim mutlaka canım
ne kadar vereceksiniz?
bende korkuttukları için kastım zaten.tek zorluğu ayırıp oraya oturmak
bende korkuttukları için kastım zaten.tek zorluğu ayırıp oraya oturmak
kızlar merhaba...ben de hsg'yi anestezili çektirmiştim...gerçekten çok rahattı...uyandığımda hiç bir şey hissetmedim...sadece çok az ara ara kanama oluyor...yanınıza mutlaka ped götürün...zaten 15 dk'lık bişi sürüyor...uyumanız uyanmanız...
hımmmmmm :26: bılmıyorum kiii hic sormadım. kuzenım gecen ay olmus uyutulmadan 500 vermıs heralde bende 800 filn verıcem en fazla ... hıc sormak aklıma gelmedı..
nerdeyse her ay ayırıp oturuyorum zaten
ilacı verirlerken doğum sancısı gibi acı çektim diyen vardı ay öyle mi?
kızlar merhaba...ben de hsg'yi anestezili çektirmiştim...gerçekten çok rahattı...uyandığımda hiç bir şey hissetmedim...sadece çok az ara ara kanama oluyor...yanınıza mutlaka ped götürün...zaten 15 dk'lık bişi sürüyor...uyumanız uyanmanız...
o belli olmaz yumurtlama günün değişmiş olabilir.çıkmazsa üzülme sen
anaaaaa catala mı yatıyoruz ? duz yatak deil miii ayyyyhhh bayılcemmmmmmmm
selam kızlarr ben geldım ne var ne yokk nasılsınız bakalım..
soygunnnnnnnnnnnnnnnnn bu soygunnnnnnnnnnnn
Artıkın bilmiyoz onu üzülürsem avutursunuz gııııı arkadaş deelmisinzsevinirsemde zati buralara uğramammmmmmmm
dermişimmmmmmmmmmm
kızzzz siz yinede beni avutun valla ben kendimi direk psikolojik olarak kötüye uyarladım gerisini önce Allaha sonrada siz Ballilerimeeeeeeeehavaleee
düz ama çataldan beter. ayaklarımı dizden kırdım kendime çektim sonra ikiye ayırdım.birde ışık tuttular.sonra birşeyler bağlayıp ilaç verdiler
canımmmm burası kıbrısssssssssssssssss.. ucuz bısey yok kiiii soyup sogana cevırıyorlar biziiiiiaşılama ne kadar olur onu hıc sormıcam valla
hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın?
en ıyısı benı evden bayıltarak oraya gotursunler yaaaa sonra ne yaparlarsa yapsınlar banaaaaaaa
yok kız zaten sancı olsa da en fazla 10 saniye yani.buna dayanamazsan şimdi nasıl doğuracaksın.hamile kalma o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?