Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar merhaba...ben de hsg'yi anestezili çektirmiştim...gerçekten çok rahattı...uyandığımda hiç bir şey hissetmedim...sadece çok az ara ara kanama oluyor...yanınıza mutlaka ped götürün...zaten 15 dk'lık bişi sürüyor...uyumanız uyanmanız...

bana gereksiz geliyor anestezi.histeroskopi de bile genel anestezi yapmasalar acıyacaksa sadece belden uyuştursalar diyorum

canım paylaştıgın ıcın tşk ederim.. bende tırsıyorum bayaa.. sonucların ıyı cıkmıstır umarım

o belli olmaz yumurtlama günün değişmiş olabilir.çıkmazsa üzülme sen

Artıkın bilmiyoz onu üzülürsem avutursunuz gııııı arkadaş deelmisinz sevinirsemde zati buralara uğramammmmmmmm
dermişimmmmmmmmmmm
kızzzz siz yinede beni avutun valla ben kendimi direk psikolojik olarak kötüye uyarladım gerisini önce Allaha sonrada siz Ballilerimeeeeeeee havaleee

bu ay abana dokunmayın.pazartesiye kadar hele çok tehlikeliyim.dokunduğum her yeri çarpıyorum.siz beni teselli edin

hoş geldin biz iyiyiz sen nasılsın?

iyiyim bende nolsun yaa hafta sonu şehir dışındaydım gezdim geldim öle . ben bişi sorucam size bi arkadaşım hamile bugun 5 gün gecikmişi adeti sabah test ypmış pozitif dr a gitti hamile kese var ama dr düşük riski var haftaya kadar kimseye sölemeyiğn bebeği haftaya tekrar göreyim demiş. kese varsa da problem mi oluyo ki. 2 haftalık falanmış.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…