- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #4.281
canıımmm mecbur zaten seve seve! cektircem su zıkkımı![]()
aman canım ben ondan korktum daha kötüsü başımda biliyorsun.korkma bir şey yok onda rahat ol
![KK9 :46: :46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canıımmm mecbur zaten seve seve! cektircem su zıkkımı![]()
canım çöpe attım o çigi yerinde durmuodu ilk 2 dakika L şeklinde kaldı sonra yuvarlak oldu adetim 3 gün geçti anlayamadım
aman canım ben ondan korktum daha kötüsü başımda biliyorsun.korkma bir şey yok onda rahat ol![]()
bozuktur belki yok mu başka test?
hatun gebesin sen git uyuda bebende büyüsün
ne işin var o saatte ayakta Eki Görüntüle 887175
Sevgi pıtırcıkları nabergezdim geldim ama üşüttüm sanırım belimin ağrısından duramıyorum. Yoksa hamile miyim
![]()
bencede yerlesme olabılır ıdrar testı yapmısmıydın ben cuma yaptım cıft cızgıyı grdum yarın gıdıcem dr a ama cumadan berı lekelenme oldu netten baktım yerlesme dıyolar yorgunluktan dıyolar belkı senınde oyledır hadı hayırlısıtebrıkler canımmmmm
ayyy kızlarrrr cok duygulandımmmmm.hepinizin ilgisi alakası için cok tesekkurlerrrrrr
dünki kahve rengı akıntıdan sonra gece hıc olmadı.sabaha karsı kalktım wc ye gıttım yıne yok.gerı gelıp yatttım.tam kalkmama yakın bır hapsırdım.yıne akıntım geldı.gıttım baktım bır ıkı damlacık yıne kahve rengı:26::26:
bu saate kadarda sankı adet oluyomusum gıbı hıssedıyorum ama bısey yok.ped bıle koydum altıma yanı.sankı adetmısım gıbı.ama hala pedde bı lekelenmem yok:26::26:
ne olacak bılmıyorum
tatlım ınsallah sende hayırlısıyla atlatırsın, sonradaaa hemen hamile kalırsın ınsallah ınsallaaaahhhh![]()
Haftasonu da azcık oturmayam mı yauvvv![]()
oturma hatunum uyku düzenin önemliiii![]()
Taam taam oturmam beybilerhala adet olmadın demek zaten adet zamanın değilken söktürücü nasıl adet yapcak seni anlamıyorum
kızlar sadece begenılerı gorebılıyorum yazdıgım yazılara yapılan yorumları goremıyorum sızde de oyle mı ne yapmam gerek???
bende bilmiyorum yumurtlama zamanım deli gibi akıntım vardı.azaldı biraz. birde dün ilişkiden sonra acayip kan geldi.resmen kıpkırmızı korktum![]()
Mahvettiler seni. Gittiğinde doktora sormayı unutma ilişkiden sonra kan geldiğini. Ne olur ne olmaz.
inşallah hamilesindir.benimde çok ağrıyor belim bugün
canım çöpe attım o çigi yerinde durmuodu ilk 2 dakika L şeklinde kaldı sonra yuvarlak oldu adetim 3 gün geçti anlayamadım
anaaaaa ne güzel sevindim benimle aynı olmana yalnız kalmıştım burda hepsinin yaşı küçük buradkilerin![]()
Ben dimi ruhu olgunvar bir kaç tane daha
yıkasın o zaman canım. temizde olsa mantar barınıyo demek ki
bende yıkatıcam
neyi diye soran olmasın![]()
ayyy hadi inşallah Dr dan da iyi haberlerle gel:))))senin adına cok sevindimmmmmmbencede yerlesme olabılır ıdrar testı yapmısmıydın ben cuma yaptım cıft cızgıyı grdum yarın gıdıcem dr a ama cumadan berı lekelenme oldu netten baktım yerlesme dıyolar yorgunluktan dıyolar belkı senınde oyledır hadı hayırlısı![]()
Ayy çok sıkıntılı zamanlar bunlar.umarim hayirlisiyla kırmızılar gelmesinde iyi haberlerin gelsinadetimin gelmesine saatler kaldı .. inşalah gelmez(
![]()