Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütün sayfaları okumadım hamileyim ve kendi reklamı yapan doktorlardan ziyade bilgi veren sayfalar arıyorum .yemek hakkında benek yıkama hakkında yani bilgi ağırlıklı bir sayfa kurun bence
Bütün sayfaları okumadım hamileyim ve kendi reklamı yapan doktorlardan ziyade bilgi veren sayfalar arıyorum .yemek hakkında benek yıkama hakkında yani bilgi ağırlıklı bir sayfa kurun bence
Sanal ebe olabilir :)
Açıklama kısmında da gebelik öncesi, gebelik, emzirme, çocuk büyütme. .. Aklınıza takılan soru ve sorunlarda yanınızdayız
Ayol güzel oldu sanki
Evet bencede hamilelik süreçlerini anlatabilirsiniz. Ama resimlerinizi güzel dkkat çekici ve açıklayıcı yapın. Daha çok ilgi çekersiniz ve takipçi çoğaltırsınız. Hatta kullanıcı adınızı buraya yazarsanız bizde destek oluruz
Sanal ebe olabilir :)
Açıklama kısmında da gebelik öncesi, gebelik, emzirme, çocuk büyütme. .. Aklınıza takılan soru ve sorunlarda yanınızdayız
Ayol güzel oldu sanki