• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar bir el atın :)

Bütün sayfaları okumadım hamileyim ve kendi reklamı yapan doktorlardan ziyade bilgi veren sayfalar arıyorum .yemek hakkında benek yıkama hakkında yani bilgi ağırlıklı bir sayfa kurun bence

Bütün sayfaları okumadım hamileyim ve kendi reklamı yapan doktorlardan ziyade bilgi veren sayfalar arıyorum .yemek hakkında benek yıkama hakkında yani bilgi ağırlıklı bir sayfa kurun bence
Bende aynen bunu yapmak istiyorum zaten calismadigim icinde kendi reklamimi yapma gibi bir cabam yok :)

Sanal ebe olabilir :)
Açıklama kısmında da gebelik öncesi, gebelik, emzirme, çocuk büyütme. .. Aklınıza takılan soru ve sorunlarda yanınızdayız
Ayol güzel oldu sanki :D

Kadın dogum hakkında bılgı veren bıbsayfa olabılır takıpcın de cok olur. hamılelerle alakalı onların beslenmesı kolay dodum tuyoları falan olabılır

Örgüden anliyorsaniz amigurumi bebek yapın 150 TL verdim bir karış bebeğe :KK70:

Fotoğraf çek mesela hamileler için örnek bir kahvaltı gibi hazırla
Ya da bebekler için ek gıda falan

Bilgi ebesi
Ebe bilgisi :KK53:
Bilemedim şimdi :KK70:

Benim bir kaç arkadaşım evde doğum yaptı özel ebelerle sizde öyle yapabilirsiniz tabi o riski göze almak kolay değil

Bir ebenin günlüğü olmaz mı :halay:

Sanal Ebe :) çok mu saçma oldu bilmem ama aklıma geldi :anne:

Evinizin ebesi telefonunuza geldi hanım.
3 like a bir bilgi :KK70:

Bilen Ebe Heryerde :)))
Hiç isim bulma yeteneğim yoktur:)

Evet bencede hamilelik süreçlerini anlatabilirsiniz. Ama resimlerinizi güzel dkkat çekici ve açıklayıcı yapın. Daha çok ilgi çekersiniz ve takipçi çoğaltırsınız. Hatta kullanıcı adınızı buraya yazarsanız bizde destek oluruz

Kimsesiz çocuklara oyuncak desteği olabilir yardım başlığı altında

Kalpten kucağa nasıl :işsiz:

Sanal ebe olabilir :)
Açıklama kısmında da gebelik öncesi, gebelik, emzirme, çocuk büyütme. .. Aklınıza takılan soru ve sorunlarda yanınızdayız
Ayol güzel oldu sanki :KK70:

kızlar içinizden1ebe nasıl sizce

Canım içeriğin güzel olacak
Etiket sistemiyle paylasim gösterimini artırırsın.

Isim konusuda samimi bişey olsun

Back
X