• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar bir el atın :)

Oy oy oyy
Takvimin hayırlı olsun abla
Çok çok sevindim,inşallah sağlıkla huzurla kucağına alırsın :KK200:
Şimdi S Spizella ve Koalina Koalina hatırlamaz ama anne olmayla alakalı bir konu vardı. Ben de "anne olmayı istemeyen kadınlar genel olarak birikim sahibi,ileride çocuk sahibi olurlarsa iyi yetiştirecek insanlar aslında" gibi bir yorum yapmıştım.
Artık nasıl anlaşıldıysa bir grup kadın üstüne çullandı. Kaçtım en yakın karakola sağındım. Zor kurtarmıştım kendimi :p
Aklıma geldi sen yazınca.

Kizlar biraz destek çıkın da isim bulalim sayfayi acicam ama isim bulamıyorum :KK53:

Şimdi S Spizella ve Koalina Koalina hatırlamaz ama anne olmayla alakalı bir konu vardı. Ben de "anne olmayı istemeyen kadınlar genel olarak birikim sahibi,ileride çocuk sahibi olurlarsa iyi yetiştirecek insanlar aslında" gibi bir yorum yapmıştım.
Artık nasıl anlaşıldıysa bir grup kadın üstüne çullandı. Kaçtım en yakın karakola sağındım. Zor kurtarmıştım kendimi :p
Öyle bir konu vardı aynı mıydı bilmiyorum ama herkes birbirine girmişti çocuğu olanlar ile çocuk istemeyenler 100ü aşkın sayfalar vardı elimde cekirdegimle asla çocuk istemiyorum nidalarıyla okumuştum.:KK53:
Spizellayi 2013ten beri biliyorum benim yasimda iken açtığı konuları dun gibi hatırlıyorum. Keza koalinaninda bütün konularına hakimim. İkisinin de yetiştireceği cocuklar gerçekten ülkeye yararlı bireyler olacak çok eminim.

Bilen Ebe Heryerde :)))
Hiç isim bulma yeteneğim yoktur:)

Selam kızlar geçenlerde açtığım konudan taniyanlar vardir belki yeni evli bir ebe olarak issizim ve kendime ugras ariyorum :) eşim burada boyle konular acip yorum yaptigimi falan gorunce bir instagram sayfasi acsana dedi bende dedim ki neden olmasin :) :) sizden istedigim yardimsa içerik ve orjinal bir sayfa ismi dikkate alip yazanlara simdiden teşekkürler :)
Evet bencede hamilelik süreçlerini anlatabilirsiniz. Ama resimlerinizi güzel dkkat çekici ve açıklayıcı yapın. Daha çok ilgi çekersiniz ve takipçi çoğaltırsınız. Hatta kullanıcı adınızı buraya yazarsanız bizde destek oluruz

Evet bencede hamilelik süreçlerini anlatabilirsiniz. Ama resimlerinizi güzel dkkat çekici ve açıklayıcı yapın. Daha çok ilgi çekersiniz ve takipçi çoğaltırsınız. Hatta kullanıcı adınızı buraya yazarsanız bizde destek oluruz
Yaaa cok teşekkür ederim ama once bir kullanici adi bulmam gerekli sanirim :)

Selam kızlar geçenlerde açtığım konudan taniyanlar vardir belki yeni evli bir ebe olarak issizim ve kendime ugras ariyorum :) eşim burada boyle konular acip yorum yaptigimi falan gorunce bir instagram sayfasi acsana dedi bende dedim ki neden olmasin :) :) sizden istedigim yardimsa içerik ve orjinal bir sayfa ismi dikkate alip yazanlara simdiden teşekkürler :)
Kimsesiz çocuklara oyuncak desteği olabilir yardım başlığı altında

Kimsesiz çocuklara oyuncak desteği olabilir yardım başlığı altında
Cok guzel birsey olabilir sayfa biraz ilelediginde hem bende sakaryada(buraya tasindim) ihtiyaci olan kisileri tespit etmis olurum belki daha sonra baska illere de yayilir

o konuyu biliyorum ben ama yaşanan tartışmadan bihaberim sanırım, unuttum veya :D
Geçmiş olsun neyse gazi olmuşsun :D

Back
X