Gecenin bu saatinde herkese iyi geceler demeyi isterdim ama gece benim icin hic iyi degil kizlar. Daha evvel ki konularimi ve hatalarimi bilenler bilir. Bu konuda cok uzgunum. Simdiki konuya gelecek olursam.
Esimle bir hafta evvel cok siddetli bir tartisma yasadik ve kendisi evden ayrildi. Konu ise bundan bir kac ay evveline kadar gidiyor hersey esimin bir youtube kanali acmaya karar vermesiyle oldu. Kendisi retro oyun ve retro oyun konsolu(hani o eskiden oynadigimiz ateriler vardiya onlardan) meraklisi. Bu konuda cok genis bir arsivi var yeni eve tasinmamiz ile birlikte bos bir odayi kendisine retro oyun odasi yapti. Ustune birde youtube kanali acti ve video yayinlamaya basladi. Baslarda esime bu konuda destek de oldum. Nasilda sonradan bikar birakir bu isi dedim ama oyle olmadi bi kac haftada iyi bir takipci ve izlenme almis bu isin ustune gittikce gitti bana olan ilgisi bununla beraber azaldi. Olayin asil patlama noktasi ise evdeki laptobu kendisi video renderlama video duzenleme mi ney icin kullaniyor ben tam anlamiyorum. Bu nedenle o cihaz surekli mesgul. Esimin bekarligindan kalma biz tanismadan once ariza yapmis bir bilgisayari daha vardi. Bende o cihazi yaptirip kendim kullanayim dedim cunku diger makineye esimden sira gelmiyordu. Cihazi tamir ettirdikten sonra icini acip baktigimda şok oldum esimin eski kiz arkadaslariyla cekinmis oldugu fotograflar videolar(cirkin video yok) vs. Seyler var. Ben bunlari gorunce kan beynime sicradi hemen bunlar ne boyle diye hesap sordum. Kendisi bana onlarim biz tanismadan once oldugunu pc cok cok eski oldugu icin icinde ne var ne yok unuttugunu vs. Seyler soyledi defalarcada ozur diledi. Ben o anki kizginlikla defol senden nefret ediyorum demis bulundum. Bu lafim uzerine baya hararetli bir tartismaya girdik. Eski defterler acildi. O gece ayri ayri yattik, bir kac kez yanima gelmesine ragmen kovaladim odadan. Bir iki gun konusmadik. Bi aksam o banyodayken telefonu caldi kayinvalidem ariyordu o nedenle ben cevap verdim telefona. Konustuk kapattik. Telefonun whatsapina 4 msj gelmisti. Bunlar is yerinden bi kadina aitti. Biz kavga ettikten bir gun sonra konusmalar baslamis ve o zamana kadar devam etmis. İlk baslarda normal olan konusmalardan sonra kadin resmen yurumus kocama. Kocam hep hanimli olarak mesafeyi koruyarak msj yazmis ama sohbet etmektende geri durmamis.
msjlarin tamamini okuduktan sonra iceri geldi. Telefonunu elime aldim ve bunlar ne diye sordum. Bi kac bisyler zirvaladi ve bu defa gercekten cok buyuk kavga ettik esim bir yandan bana aciklama yapmaya calisirken ote taraftan kendini savunmaya calisiyordu ben sinirlenince gozum.biseyi gormez o gece onu evden kovmam neticesinde evden ayrildi. Evden ayrildiktan sonra ne bir msj ne bir arama oldu. Cuma gunu beni telefonla arayarak onemli konusacakalari oldugunu soyledi eve geldi. Oturduk konustuk, bana olaylari sakimce anlatti, ben seni aldatmadim resimler eskiden kalmis pc bozuk diye atmistim bir koseye unutmusum bile icondekileri yillar olmus dedi. O kadinla msjlasma olayina gelince seninde tanidigin Zeliha hanim gecenlerde is yerimdeki cok yakin dostuma olan olaylari anlatirken duymus sonrada yanima geldi konusmaya isi bahane edip msj atmaya basladi ben hep saygi cercevesinde komustum yuz vermedim. Hatta senden bile bahsettim seni sevdigimi bile soyledim dedi. Ve ben artik seninle yapamiyorum olmuyor cok sabr ettim ama olmuyor bosanalim dedi. Bende bu olan olaylar icin asiri sinirlendigim fark ettim ozur diledim esim kararliyim ozur biseyi degistirmeyecek yol yakinken biis bu is dedi. Son durum ayriyiz esim kafasina koymus. Ama ben bu adami seviyorum ne yapabilirim. Beynim yaniyor bu konuda. Hayatta kendi hic bu kadar caresiz hissetmedim.