• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar bir el atın :)

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Selam kızlar geçenlerde açtığım konudan taniyanlar vardir belki yeni evli bir ebe olarak issizim ve kendime ugras ariyorum :) eşim burada boyle konular acip yorum yaptigimi falan gorunce bir instagram sayfasi acsana dedi bende dedim ki neden olmasin :) :) sizden istedigim yardimsa içerik ve orjinal bir sayfa ismi dikkate alip yazanlara simdiden teşekkürler :)

Kadın dogum hakkında bılgı veren bıbsayfa olabılır takıpcın de cok olur. hamılelerle alakalı onların beslenmesı kolay dodum tuyoları falan olabılır

Kadın dogum hakkında bılgı veren bıbsayfa olabılır takıpcın de cok olur. hamılelerle alakalı onların beslenmesı kolay dodum tuyoları falan olabılır
Her hafta bebegin gelişimi hakkinda anlasilir bilgiler ve hamilelikte yapilan testleri falan anlatabilirim nefes kontrolleri falan evet guzel fikir sagol :)

Örgüden anliyorsaniz amigurumi bebek yapın 150 TL verdim bir karış bebeğe :D

Arkadaşlara katılıyorum
Hamilelik süreci
Bebeğin gelişimi
Aşılar
Anne sütü ile ilgili bilgiler
Kısacası eğitim sürecinizde öğrendiğiniz bilgileri
Anlaşılması kolay şekilde görsellikle destekleyerek paylaşın
Düzenli paylaşım takipçiyi tutar
Hergün aynı saatte bir paylaşım yapın mesela

Fotoğraf çek mesela hamileler için örnek bir kahvaltı gibi hazırla
Ya da bebekler için ek gıda falan

Arkadaşlara katılıyorum
Hamilelik süreci
Bebeğin gelişimi
Aşılar
Anne sütü ile ilgili bilgiler
Kısacası eğitim sürecinizde öğrendiğiniz bilgileri
Anlaşılması kolay şekilde görsellikle destekleyerek paylaşın
Düzenli paylaşım takipçiyi tutar
Hergün aynı saatte bir paylaşım yapın mesela
Cok guzel fikirler tesekur ederim bir de isim bulsak :KK70:

Bu tur seylerde isim cok onemli orjinal bir isim olmali :cool:

Benim bir kaç arkadaşım evde doğum yaptı özel ebelerle sizde öyle yapabilirsiniz tabi o riski göze almak kolay değil

Back
X