Hanımlar adetine 1-2 kala hamile kalınır mı hamile olan varmı?

ya arkadaşların hiç birisi sonradan cevap yazmamış neler oldu adet mi oldular hamile mi kaldılar herkes merak etti acaba hamileler mi diye ama sonradan kimse sonucu yazmadı şu an ben de aynı durumdayım adetime 5 gün kala korunmadık dün gece ve ne olacak diye merakla beklemedeyim

Canım ben adete 3 gün kala hamile kaldım. Olur yani yumurtlamanın ne zaman olduğuna bağlı geç yumurtladıysan olabilir :)
2015 mesajınıza yazıyorum ama gorursunuz dıue umuyıfum. Adetınıze 3 gun kala kaldıgınıza emın mısını? Oncesınde olamazmıudı

Canlı örneği olmaz diye 3 4 gün kala bıraktık ama nasip olunca oluyomuş
Adetim 12 gün geçtikten sonra testte çıktı ondan önce çıkmadı sürekli test yaptm

Adetim 12 gün geçtikten sonra testte çıktı ondan önce çıkmadı sürekli test yaptm
Peki ovulasyon testi ile bakmış mıydınız.
3-4 gün sonra adet gördünüz mü.
Bizimde 3 gün önce oldu aslında bebek işini 2020 yılına attık ama ben olmaz diye rahat davrandık biraz

Peki ovulasyon testi ile bakmış mıydınız.
3-4 gün sonra adet gördünüz mü.
Bizimde 3 gün önce oldu aslında bebek işini 2020 yılına attık ama ben olmaz diye rahat davrandık biraz
Yok canım ovulasyon yapmadım planlı olmadı zaten süpriz oldu
Yok adet görmedim 12 gün geçti öyle çıktı testte

Mrb canim benmde adete 3 gun kaldi ama ogrenemicem malesef cunku gec yumurtladim 30 gunde bir oluyorum daha dun yeni yumurtam catladi

Ya neden gecıktı anlamadım. Normalde hep zamanında olurdum. Bır ıkı gun gecıkmıslıgı oluyordu tabı. Bır ay hıc yapmadık adete 3 gun kala yaptık vensuan adetımı 5 gun gectı
Oluyo valla olmuş Olablir beklemekten başka çareniz yok
Şuan üzerine 7 gün geçti ozman ilişkşnizn
Bi 5 güne belli olur

Fazla kilonun hamile kalma olasılığını düşürdüğünü biliyorum ama hiç belli olmuyo sonuç olarak nasip.ama sağlık açısından belli bi kilonun üzerinde olmamak hamilelik öncesi iyi olur diye düşünüyorum ve belli kilo altınada düşmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…