- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Midem yanıyo gibi bulanıyo gbi adetimin olcağı gün de pembemsi akıntı oldu başka da bi değişiklik yok bende acaba değil miyim kuruntu mu ediyorum testte de çıkmayınca içeyim dedim aldım elime sonra sen kanda çıktı idrarda çıkmadı deyince geri bıraktım nolur normal diyeAy sakın içme bak ben kesin hamilesindir demiyorum ama ihtimal ihtimaldir ben bi sefer 5 gün geciktim adet oldum ama bi seferde 5 gün geciktim hamileydim ikisinde de idrar testi negatifti yani sakın ilaç kullanma
İsabet olmuş :) yarın yaptır bakalım sonuç nolcak bide Dr a görün hemen söktürücü vermeyebiliyolar bir 15 gün bekletiyolar bi muayne ol yani :)Midem yanıyo gibi bulanıyo gbi adetimin olcağı gün de pembemsi akıntı oldu başka da bi değişiklik yok bende acaba değil miyim kuruntu mu ediyorum testte de çıkmayınca içeyim dedim aldım elime sonra sen kanda çıktı idrarda çıkmadı deyince geri bıraktım nolur normal diye
Evet sabah erkenden kalkıp gidicem sağlık ocağına sonuca göre de doktora giderim artık. Sana yazıcam belli olur olmaz :)İsabet olmuş :) yarın yaptır bakalım sonuç nolcak bide Dr a görün hemen söktürücü vermeyebiliyolar bir 15 gün bekletiyolar bi muayne ol yani :)
Merakla bekliyorum inşallah müjdeni alırsın :)Evet sabah erkenden kalkıp gidicem sağlık ocağına sonuca göre de doktora giderim artık. Sana yazıcam belli olur olmaz :)
bir güne leke gelmez cnm o leke 3 4 güne anca olabilirKızlar bende aynısını yaşadım şuan lekem geldi dün gece ilişkiye girdik ve normalde prezervatif le korunuyoruz bi anlık birşey oldu 11 aylık evliyiz çocuk düşünmüyoruz boyle bi hata olmaması gerekirdi ama maalesef .Sizce ihtimal var mi
Yok şöyle oldu adetime 1-2 gün kala ilişkiye girdik yani cumartesi gecesi ama şuan adet oldum yani bir sonraki aya gebelik riskim olmaz değil mi?Hani şu üstüne görme midir öyle bişey olmaz dimibir güne leke gelmez cnm o leke 3 4 güne anca olabilir
eğer adetlerin düzenliyse cok zor ihtimal cnmArkadaşlar bişey sorcam. Bu ay hamile kalmak istiyordum .Ama eşim şehir dışında olduğu için degerlendiremedik.21 ekimde adet gorucem 7 gün falan kaldı.Bugun başlasak calismaya :) hamile kalabilir miyim ?
Baya olmuş geçeli adetin olsaydı eğer çıkardı canım doktorun bişey demedi miKizlar polikistik overim var bu ay yumurtlamamda oldu adetim alti gun gecti betam 0.2ciktiacaba adete yakin hamile kalip kanda cikmamis olabirmi
Doktor yok dedi diger doktorumda bir hafta sonra bi daha yapyir ona gore adet sokyurucu ic dediBaya olmuş geçeli adetin olsaydı eğer çıkardı canım doktorun bişey demedi mi
2 falan çıksa öyle tekrarla diyolar 0 çıktığında yok diyolar diye biliyorum ben canım ama sen yine bekle bi hafta tekrarlarsınDoktor yok dedi diger doktorumda bir hafta sonra bi daha yapyir ona gore adet sokyurucu ic dedi
Canım bebeğinizin cinsiyeti ne olduCanım ben adete 3 gün kala hamile kaldım. Olur yani yumurtlamanın ne zaman olduğuna bağlı geç yumurtladıysan olabilir :)
Kız :)Canım bebeğinizin cinsiyeti ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?