- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
Benim de bat 3 kaldı . Ilk zaten hem rüyamda da gördüm çok güzel bi kızım olmuştu :) bu üç gün deneyeyimKız :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bat 3 kaldı . Ilk zaten hem rüyamda da gördüm çok güzel bi kızım olmuştu :) bu üç gün deneyeyimKız :)
Geć döllenmede genelde kız oluyormuş òyle duydum :)Benim de bat 3 kaldı . Ilk zaten hem rüyamda da gördüm çok güzel bi kızım olmuştu :) bu üç gün deneyeyim![]()
Hayır görmedimAdet gördünmü yinede canım
2015 mesajınıza yazıyorum ama gorursunuz dıue umuyıfum. Adetınıze 3 gun kala kaldıgınıza emın mısını? Oncesınde olamazmıudıCanım ben adete 3 gün kala hamile kaldım. Olur yani yumurtlamanın ne zaman olduğuna bağlı geç yumurtladıysan olabilir :)
Tamamen eminim adetimi 5 gün geçe kan değerim 10 du bide yumurta takibi yapıyodum :)2015 mesajınıza yazıyorum ama gorursunuz dıue umuyıfum. Adetınıze 3 gun kala kaldıgınıza emın mısını? Oncesınde olamazmıudı
Peki ovulasyon testi ile bakmış mıydınız.Canlı örneğiolmaz diye 3 4 gün kala bıraktık ama nasip olunca oluyomuş
Adetim 12 gün geçtikten sonra testte çıktı ondan önce çıkmadı sürekli test yaptm
Yok canım ovulasyon yapmadım planlı olmadı zaten süpriz olduPeki ovulasyon testi ile bakmış mıydınız.
3-4 gün sonra adet gördünüz mü.
Bizimde 3 gün önce oldu aslında bebek işini 2020 yılına attık ama ben olmaz diye rahat davrandık biraz
Düzenlimiydi adet döngün? Ikı adet aran kac gunCanlı örneğiolmaz diye 3 4 gün kala bıraktık ama nasip olunca oluyomuş
Adetim 12 gün geçtikten sonra testte çıktı ondan önce çıkmadı sürekli test yaptm
30 35 gün arasında oluyodm bazen daha gecikiyodu belli olmuyorduDüzenlimiydi adet döngün? Ikı adet aran kac gun
Mrb canim benmde adete 3 gun kaldi ama ogrenemicem malesef cunku gec yumurtladim 30 gunde bir oluyorum daha dun yeni yumurtam catladiCanlı örneğiolmaz diye 3 4 gün kala bıraktık ama nasip olunca oluyomuş
Evet canım geç yumurtlama olmuşMrb canim benmde adete 3 gun kaldi ama ogrenemicem malesef cunku gec yumurtladim 30 gunde bir oluyorum daha dun yeni yumurtam catladi
Eki Görüntüle 2296885
Insallah bnmkide tutar bebegimEvet canım geç yumurtlama olmuş
Ya neden gecıktı anlamadım. Normalde hep zamanında olurdum. Bır ıkı gun gecıkmıslıgı oluyordu tabı. Bır ay hıc yapmadık adete 3 gun kala yaptık vensuan adetımı 5 gun gectı30 35 gün arasında oluyodm bazen daha gecikiyodu belli olmuyordu
Oluyo valla olmuş Olablir beklemekten başka çareniz yokYa neden gecıktı anlamadım. Normalde hep zamanında olurdum. Bır ıkı gun gecıkmıslıgı oluyordu tabı. Bır ay hıc yapmadık adete 3 gun kala yaptık vensuan adetımı 5 gun gectı
Evet. 1 agustos ve 2 agustos. Of ya ınsallah bısey yoktur.Oluyo valla olmuş Olablir beklemekten başka çareniz yok
Şuan üzerine 7 gün geçti ozman ilişkşnizn
Bi 5 güne belli olur