Hanımlar acil fikirlerinize ihtiyacım var

Gitmezdim cok lazimsa bir Telefon Eder bassagligi dilerdim,gidip de gerilmeye gerek yok

Haklısınız

Asla ve asla o ortamda bulunmak istemiyorum. Fakat cenaze sonuçta bu kadar olmasın sonuçta birbirimizin cenazelerinde bulunalım eşimle diye düşündüm
Öyle ama hamilesiniz hamile insan en iyi evinde rahat ediyor bizim buralarda görenek vardır hamile insan cenazeye gitmez hamileydim bana gelme demişlerdi

Evet çok ciddi sorunlar oldu fakat bu durumda eşim hep beni suçlamıştı ailesine zerre toz kondurmamıştı

7 aylık hamileyim diyorsun bırak gitmeyi eşinin de senin yanında olması gerekiyor evet amcası olabilir ama bütün aile orada olacakmış sen kritik zamanlardasın yani benim düşüncem ama gitmek şartsa git derim yine kimseyle muhattap olmak zorunda değilsin.

Aynen bana birşey olsa benden başka üzülecek kimse yok. Herkes kendi çıkarı menfaati peşinde.

Evet çok ciddi sorunlar oldu fakat bu durumda eşim hep beni suçlamıştı ailesine zerre toz kondurmamıştı
O zaman hiç vicdan muhakemesi yapmayın boşuna yüklenmeyin kendinize hamileymişsinizde canınıza da yazık telefonla arayıp durumu izah eder baş sağlığı dilersiniz doğru olan bu.

Sadece başınız sağ olsun derim. Annesine babasına anne baba hitaplarını artık kullanmayı düşünmüyorum çünkü. Eşim şimdiye kadar düşünmedi ki beni bu kadın hamile strese girer üzülür diye. Hamileliğim boyunca defalarca ağlattı üzdü

Boşanma kararından vazgeçip evime döndüğüm de karışmıyorum artık görüşmek istemiyorsan görüşmeyin yoruldum ben aranızda kalmaktan dedi. Son bir kaç aydır ise gerginlik yaratıyor sırf bu yüzden. Hamileliğim berbat stresli geçti.

Seni çok iyi anlıyorum ben de eşimin ailesine karşı hiçbir sevgi beslemiyorum emin ol böylesi daha iyi en azından yaklaşamazlar.. benim kayınvalidemler gelmeye bile çekiniyorlar. Bazen hakedene hakettiği gibi davranmak lazım ancak o zaman yerlerini biliyorlar.

Haklısınız. Yüz görünce astar isteyen insanlardan nefret ediyorum ama malesef etrafım bunlarla dolu
Eee siz de az değilsiniz yani.
Cenazesi varmış eşinizin bırakın kendi gitsin beni biliyorsun ayakta bir saat duramıyorum sen istediğin gibi git gel deyin nedir yani.
Adam her türlü ailesini sizsiz görecek bir gün

Aslında aylar sonra bu gidişimden yüz bulup doğumuma gelmelerinden de çekiniyorum. Çünkü zaten ağrı acı stres beni mahvediyor o dönemde birde onları görüp gerilmek istemiyorum. Onlar yüzsüz küçük birşeyden yüz bulup eski laçkalıklarına geri dönecek kapasite de insanlar

Böyle düşündüğünüz ailenin cenaze evine de gitmeyin zaten.

Eee siz de az değilsiniz yani.
Cenazesi varmış eşinizin bırakın kendi gitsin beni biliyorsun ayakta bir saat duramıyorum sen istediğin gibi git gel deyin nedir yani.
Adam her türlü ailesini sizsiz görecek bir gün
Zaten bensiz gidiyordu şimdiye kadar. Bugun telefonda konuştuk. Yarın gidelim birlikte dedi ben dona kaldım. Acısı taze birşey de söyleyemedim döncez dimi dedim kalabalık olursa dönemeyebiliriz dedi sonra beni aldı stres

O kadar abartmayın isterseniz. 7 aylık hamile karısını oraya gitmeye zorlayamaz evet ama niye karısı hamile diye öz amcasının cenazesine gitmesin. 7 aylık hamile insanlar olağanüstü bir durum yoksa çalışmaya bile devam ediyor. Sağlıkçıysa bir ay öncesine kadar hala nöbet tutuyor oluyor kocası neden sürekli eşinin yanında olması gereksin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…